‹‹‹ vissza Falkenbergi Erna adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Adrienne gazdi (Falkenbergi Erna), 2010. October 10. 16:30:20 #11156

Devecseri kis árvánk!

Kedves Barátaim!Nagyon szomoruak vagyunk mi mindannyian Mamival együtt az iszap katasztrofa miatt betegen haldoklo társainkra gondolunk!Mami még többet ül éjszaka a gépnél figyeli nyomon követi a híreket hol mikor tudunk segiteni!Elment a gyogyszertárba sok mindent vásárolt és felküldte Pestre egyik állatkorházba,majd Mamika két lánya Ágota és Adri plédeket törölközőket vettek gyűjtöttek tápokat vásároltak hozzá és azt is viszik árva kis barátainknake egyszer csak Mami elkezdett beszéln i egy kiskutyárol és láttuk mindig könnyes lett a szeme,egyszer éjszaka is arra ébredtünk Mamika sír!Kideritettük mi a baj,látott egy kicsi kölyök képet aki egy ketrecben gallérral a fejecskéjén a sarokban kucorog a tekintete iszonyú riadt és fájdalmas.Na ekkor tudtuk Mami megszerette azonnal ezt a cseppet akit Devecseri Nudlinak neveztek el állatvédő megmentői!Azota csak Rola beszél csak az Ő képeit keresi telefonálgat érdeklődik hogy van Ő.Tegnap rossz hirek érkeztek lázas amputálni kell a farkincát elesett nem nyilatkoztak az állapota felől.Ma jobban van kézből eszik keveset minden porcikája fáj agyon van égve.Kezelik,látogatják Mami csomagot küldött fini krémet Neki amivel kenegetik ŐT és nagyon várjuk haza!!!!!!!!!!!!!Imádkozzatok ÉRTEés az összes kis TÁRSUNKÉRTakik ilyen nagy bajba kerültek.Persze nem feledkezünk meg a Gazdijaikrol sem akik fájo szivvel zokogva mondtak le hű négylábú barátaikrol!

Hozzászólások száma: 8

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. October 11. 18:25:41 #690945

DRÁGA ERNÁCSKA. ÉN ÚGY EMLÉKSZEM, HOGY A MAMIKÁMMAL MÁR TÖBBSZÖR MEGÍRTUK, HOGY A TE MAMIKÁD EGY FÖLDRESZÁLLT ANGYAL. EZT IGEN KOMOLYAN MONDJUK. MI IS ADAKOZUNK MAJD. A HÉTEN VALAMELYIK NAP MEGYÜNK FEHÉRVÁRRA, ÉS MÁR A PAPIVAL MEGBESZÉLTÜK, HOGY BEVÁSÁROLUNK, ÉS MEGÉRDEKLŐDJÜK, HOGY HOL VAN GYŰJTŐHELY. NAGYON SZOMORÚAK VAGYUNK MI IS, HOGY ILYEN MEGTÖRTÉNHETETT. MAMIKÁM TEGNAP ESTE SÍRVA NÉZTE A RIPORTOT, AMI A TV2-ÖN VOLT AZZAL AZ ANYUKÁVAL, AKI ELVESZTETTE A KICSINYÉT. MEG AKKOR IS SÍR, AMIKOR HALLJA AZ EMBEREKET, HOGY MIN MENTEK KERESZTÜL. MEG AMIKOR A BLÖKIN VAGYUNK, ÉS A MAMI JOBB KEZÉNÉL OTT VANNAK A MEGMENTETT ÁLLATOK. ÉS HOGY MÉG MINDIG MENNYI EMBER ÉS ÁLLAT SZENVED. ÉS MÉG SAJNOS NINCS VÉGE. DRÁGA ERNUSKA MINDEN ELISMERÉSEM A MAMIKÁDÉ. SZERETETTEL ÖLELLEK BENNETEKET LULUKA ÉS GAZDINÉNIJE

Írta ketlin gazdi (CSICSIKE), 2010. October 10. 20:09:26 #690128

Ez egyszerűen úgy szörnyű ahogy van ! Látni mind azt a szenvedést amit EMBER -ÁLLAT egyaránt elszenved, fizikailag és lelkileg , maga a borzalom. Szinte, lelkiismeret furdalásom van , amikor a meleg lakásból a tv-t nézve látom ,ezt a sok szenvedést, nekik pedig fedél sincs a fejük felett A szerencsétlen állatok pedig elhagyottan,- néhány állatvédőnek a kegyelméből kerülnek gondozásba, vagy egyáltalán állatkoórházba, vagy új gazdikhoz jó esetben.
Csodálatom és minden elismerésem, a mamidé,ő is minden erővel azon igyekszik, az állatokon is segíthessen , hogy segítséget adjon a rászorult kis sérülteknek, árváknak, s annak a kis Devecseri Nudlinak.
Őszinte szívvel kívánom, hogy valamennyi segítség célbataláljon, és segítséget adjon a rászorultaknak.
Kívánom, hogy mielőbb ő is a boldog , biztonságos, szerető, meleg otthonába kerülhessen !


Írta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2010. October 10. 20:07:58 #690127

Büszke lehetsz a gazdidra ! Ritka ember!
Baráti ölelés Kyra

Írta TDetti gazdi (Vacak), 2010. October 10. 19:14:44 #690036

Nagyon jólelkű mamikád van!

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2010. October 10. 19:10:56 #690030

A Te jólelkű mamikád...
Nagyon sok ilyen emberre lenne szükség!

Írta alonger gazdi (Sosó), 2010. October 10. 18:55:03 #690007

Látjuk, olvassuk a híreket , és nagyon drukkolunk Neki és Nektek

Írta Brunci gazdi (Brúnó), 2010. October 10. 17:07:52 #689812

A mamival mi is sokat beszélgetünk ezekről a kutyikról.Nagyon sjnáljuk őket és persze a gazdikájukat is.Imádkozunk értünk,és ahol tudunk segitünk nekik.

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. October 10. 14:42:09 #689621

Mi is nagyon szomorúak vagyunk, hogy ilyen katasztrófát kellett megélniük embereknek és állatoknak.
A mamitok csupaszív lélek, hogy így a gondját videli szegény kis árvának.
Bizunk benne, hogy szépen meg fog gyógyulni és még sok örömben lesz része az életben.