‹‹‹ vissza Sissy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2014. March 07. 17:42:33 #23952

Köszönöm mindenkinek!

Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget amit kaptam.
Tegnap kora délután elveszett Sissy amiért mélységesen szégyenlem magam,és soha nem bocsájtom meg magamnak. Minden követ megmozgatva együttes erővel összefogva a barátaimmal,ismerőseimmel és idegenekkel együtt előkerült Sissy és már az éjszakát itthon töltötte.
Köszönöm Petyuska maminak,hogy elindította a keresést a face-n,bemondatta a rádióba amíg mi az utcát járva kerestük.Bolygó maminak is köszönöm aki segítséget küldve segített,miután ő nagyon messze van tőlunk.Luluka és Marcipán mamija is sokat segített,nekik is köszönöm.Ninuéknak is köszönöm akik szintén jöttek segíteni keresni.Görisek jöttek segíteni plakátolni a keresést és kerestük egészen sötétedés utánnig.Aztán jött a telefon,hogy egy hajláktalan árult az Őrsön 2000Ft-ért egy görényt,és megvette tőle mert látta,hogy keressük.Hazavitte és értesített,hogy hová menjek érte,biztosan ő az.
Köszönöm mindenkinek a facen a sok megosztást,rengetegen megosztották,ennek köszönhetően meg is találták és haza került. Példátlan összefogás volt ami tegnap történt.
Szinte hihetetlen történet,még mindig a hatása alatt vagyok. Hálát adok a sorsnak,hogy a tragédia jól végződött.Sissy már éjszaka úgy aludt mintha semmi sem történt volna. Megvacsorázott,majd szépen lefeküdt a helyére.Reggel boldogan játszott ahogy szokott.
Úgy gondolom,hogy ebben a történetben senki nem csinált öndicséretet. Mindenki egy emberként összefogva segített,részt vett a keresésben. Már elhangzott itt ilyen,hogy nem vett részt a keresésben,csak hangoztatja. Nem volt ilyen. Aki itt a blökin a barátom,mindenki részt vett valamilyen formában a keresésben és hozzájárult,hogy hazakerüljön Sissy. Még egyszer köszönöm mindenkinek az önzetlen segítséget. Angyalok vagytok,sok sok ilyen jó ember kellene még.
Millió puszi és hála mindenkinek.

Hozzászólások száma: 6

Írta polop gazdi (Mici), 2014. May 19. 18:15:54 #1490629

Huh!

Örülük hogy meglettél!

Írta Evamama gazdi (Misa), 2014. March 08. 17:20:03 #1470368

Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerrel zárult le a történet.
Andika, te egy szuper gazdi vagy, ne vádold magad. Az jó, hogy segítséget kértél és mindenki szívesen segített, közben pedig reménykedve és félelemmel vegyesen vártuk itthon a híreket.
Szuper jó volt úgy lefeküdni, hogy tudtuk, Sissyke is a saját otthonában hajtja álomra a fejecskéjét.
Pusziljuk Sissykét: Manyi és Misa cicák és a gazdi

Írta andrasizsu gazdi (Bonca), 2014. March 07. 21:33:49 #1470202

Ez a történet páratlan példája annak, hogy az összefogásnak milyen ereje van. Fantasztikus az az emberi magatartás, hogy a bajban, mennyire nagy erővel keresték, ill segítettek keresni ezt a kis csavargót. Andikám! Ne vádold magad. Te egy páratlanul gondos, és odaadó gazdi vagy. Megérdemled, hogy Sissyke még mindig veled van. Amin átmentetek mostanában az nem kis dolog. Annyira örülünk, hogy meglett ez a kis drága. Az egész család drukkolt, hogy meglegyen.
Jó farsangolást kívánunk nektek holnapra! Mulassatok, és felejtsétek el ezt a tegnapi szörnyűséget. Nyerjétek meg a jelmezversenyt! Szurkolunk nektek!
Puszika, vigyázzatok magatokra!

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2014. March 07. 18:09:32 #1470147

Ez egy sikertöténet! Nem volt itt senki, aki nem jószívvel segitett. Tette mindenki a dolgát, a lehetőségei szerint. Mindannyian örömkönnyekkel a szemünkben, de mosolyogva tértünk nyugovóra. A barátság, a segítőkészség ezernél több embert megmozdított. Meg se halld, ha valaki most egyetlen negatív szót szól.
Várjuk a találkozást, amikor mindkettőtöket megpuszilhatunk

Írta Katimami gazdi (Emike), 2014. March 07. 18:04:35 #1470146

Drága Andika.
Egyetértünk Lulu mamijával, hogy ne szégyelld és ne vádold magad Sissyke eltűnésében. Mi a barátaid mindig mellettetek állunk és bármiben kell a segítség mi mindig itt vagyunk neked.
Nagyon meg voltunk rémülve mikor megtudtuk, hogy Sissyke eltűnt és mi is csak azzal tudtunk segíteni, hogy megosztottuk az eltűnését.
Most már nagyon boldogok vagyunk, hogy épségben hazakerültél és az éjszakát otthon töltötted anyával.
Azzal meg amit egyesek hangoztatnak nem kell törődni. Azt kell nézni ki írja
Szeretünk benneteket, vigyázzatok magatokra legyen nagyon csodás nyugodt hétvégétek
Emike és mamija


Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. March 07. 17:33:04 #1470129

Andika, soha ne szégyelld magad és soha ne okold magad a történtekért. Te aki mindent megteszel azért, hogy Sissyke meggyógyuljon ne vádold magad. Tegnap is orvosnál voltatok, ultrahangon. Sissyke biztosan megrémült valamitől. Soha semmilyen segítséget nem fogadtál, nem fogadsz el tőlünk, barátaidtól. Mindig azt mondod, majd szólsz ha segíteni kell. Most szóltál. Nem anyagi segítségért, hanem Sissyke kereséséért kértél segítséget. Minden barát, ismerős, ismeretlen megmozdult, tett valamit, hogy Sissyke meglegyen. Soha ne vádold magad. Aki a tegnap esti keresésben részt vett, (ki így, ki úgy ) örömmel hajtotta álomra a fejét. Mert féltettünk téged és féltettük a Sissykét. Nagyon !!! És amikor jött a jó hír, mindenki leengedett, megnyugodott. Szép vége lett a napnak. Szeretünk benneteket és nemsokára találkozunk megint személyesen is és megölelhetjük Sissyt és Téged