‹‹‹ vissza Maci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Andry29 gazdi (Maci), 2012. November 19. 08:20:26 #21920

Chip

Kedves Barátaim!

Pénteken (2012.11.16.) gazdim haza jött a munkából és már ültünk is kocsiba. Ő mellém ült a hátsó ülésre és a párja vezetett. Eleinte nem tudtam hova visz, mert az út sokkal hosszabb volt, mint amilyen szokott lenni. Nagyon meglepődtem, és féltem is egy kicsit, hogy most mi van mi lesz. Mocorogtam, nem találtam a helyem, néha meg nyalogattam gazdim arcát , de ő csak mosolygott és simogatott. Próbált nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj. Megérkeztünk egy aranyos házaspárhoz. A szőke nénit biztos ismerte gazdi, mert nagyon jól elbeszélgettek. Majd jött a néni kutyusa is aki nagyon barátságos volt. Utána megjelent Ő, a doktor bácsi. Megsimogatott, a gazdi leültetett magával szembe és megfogta a fejem, majd egy szúró fájdalmat éreztem és semmi több. Egy injekciós tűvel a bőröm alá szúrt, úgy tette be a chipet. Elengedte gazdi a fejem és megsimogatott, hogy nagyon ügyes voltam. A doktor bácsi beleragasztotta a számot a könyvecskémbe, még egy kicsit beszélgettek én addig szaladgáltam és játszottam a kutyusukkal.
Elindultunk haza, már semmi problémám nincs. Megnyugodtam, és egész úton a gazdi finom falatokkal etetett amit még indulás előtt rakott a zsebébe. Majd ölébe tettem a fejem és hazáig aludtam, ő meg simogatott. Otthon még játszottunk a gazdival, majd megkaptam a vacsimat. Boldog vagyok, hogy nem hagytak ott.

Hozzászólások száma: 1

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2012. November 19. 09:23:25 #1337612

Ügyes voltál Macika,én ma fogom megkapni a chipet,és a gazdi miután elolvasta a blogodat,mégegyszer megnyugtatot hogy semmiség lesz.