‹‹‹ vissza Loki adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anett99 gazdi (Loki), 2018. January 01. 15:10:48 #25310

Első szilveszter (Segítség lőnek)

Sziasztok!
Nos jelentem túlestem az első szilveszteremen és el kell, hogy mondjam nem tetszett. A gazdi végig nyugtatgatott engem és Lou barátomat, de ennek ellenére én remegtem mint a kocsonya. Egész éjjel nem aludtam csak sírtam és nem mozdultam el a gazdi mellől. Nem is értem, hogy ők ezt, hogy élvezhetik. Hangos és ijesztő. Egyszer felvett az ölébe és odavitt ahol én is jól láthatom a fényeket, de én nem tudtam úgy értékelni, ahogy ő. Nem is erőltette tovább inkább vissza behozott a házba. Bajom nem lett belőle és azt kell, hogy mondjam szerencsések vagyunk Lou komámmal, hogy a gazdik beengednek minket a házba. Néhány környékbeli kutyust a kertben hagytak egyedül. Nem irigylem őket.

Minden esetre mindenkinek örömökkel teli boldog új évet kívánok én és a gazdi!

Hozzászólások száma: 2

Írta Angeelina gazdi (Angelina emlekére), 2018. January 03. 10:09:21 #1959480

Szia Loki!

Sajnos ezt az érzést mi is ismerjük. Már a mami előre félt a durrogtatástól mert én nagyon féltem és mindent el követet mami ,de sajnos végig kísérte az életemet.
Nem tudom ,hogy ezt egyáltalán megfogod szokni mert nagyon nem kőnyű.

B.U.É.K.

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2018. January 01. 19:15:51 #1959256

Ismerős volt ez az érzés ,mert én is nagyon féltem a szilveszteri durrogtatástól!!!!Hála az égnek engemet is mindig be vittek a gazdiék a lakásba,volt úgy is hogy enyhe nyugtatót is kaptam.Sajnos ezen nem lehet változtatni valahogy el kell viselni azt az időszakot.Az a jó hogy te is azok ,a szerencsések közé tartozol hogy, a gazdáid nem hagynak egyedül ,vigyáznak rád!!! Boldog új évet kívánok!!