‹‹‹ vissza LIPIKEALMIKA adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta angi72 gazdi (LIPIKEALMIKA), 2011. June 06. 12:12:14 #15854

Megvakultam!

Sziasztok Drága Barátok!
Elmúltam 15 éves,és sokat megéltem!
Az hittem már nem történhet semmi rossz hátra levő életemben!
De igen! Egy szép januári nap,felugrottam a kanapéra aludni,s mire felébredtem fájt az egy szemem,s nem tudtam leugrani!Nagyon rossz volt! S tudjátok! Ráadásul nekem csak egy szemem van!
Gazdi észre vette,de már késő volt! Ment dolgozni éjjelre,de hazarohantunk! S másnap újra! Aztán 5-10 naponta. S jött a kálváriám! Szemcseppek,kenőcsök,öblítések,tabletták,injekciók,...s minden ami belefér!
Azért most írok,mert elkeseredtem,ill. én nem is annyira mint a Gazdi!
Sokat sírt!Futkosott velem a régi hazánkba a régi Doki Bácsimhoz! Sokszor még úgy is,hogy v. éjszakára ment,v. jött haza,s ment rögtön velem!
De képzeljétek! Meg lett az eredmény! Haza nem mehetek a mamival a régi otthonomba,mert ott minden útban van! Itt kell mindig maradnom Papival néha napokig,mert itt mindent ismerek!Már látok foltokat,erősebb fényeket! Tudok újra sétálni! Nem tudjuk mi volt ami meg támadta a szememet,de azt hittem meghalok. Csak ölben közlekedtem,magam alá....szóval sok volt! DE!ÚJRA SZÉP VAGYOK!!!
MAJD RAKOK FEL KÉPET! Megkérem Papit!
Most jól vagyok! Már harapok is!
Most már gyakrabban jövök! Remélem soká itt lehetek még!
Millió nyalintás!
Lipike

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. June 06. 16:28:59 #962882

Szia drága Lipike.

Annyira örülünk, hogy hallunk felőletek. Nagyon sajnáljuk, ami Veled történt. El tudjuk képzelni drága mamid mennyit aggódott érted. De hála az Ő gondoskodásának, persze a Papidénak is újra boldog vagy. Fájdalmaid elmúltak. Örülünk, hogy újra sétálsz, és boldog kiskutya vagy ismét. Nagyon drukkolunk Érted Lipike. Várjuk az új fotókat és csodás estét kívánunk Nektek. Puszilunk Benneteket Luluék.

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. June 06. 11:19:33 #962556

Drága Lipike!

Nem jó hírrel jöttél, de én akkor is nagyon, de nagyon örülök, hogy itt vagy újra nekünk, nekünk a barátaidnak.
Tudod nálunk Jennyke testvérem volt vak. Sajnos Ő már a Szivárvány-birodalom lakója, de több mint 2 évig vakon élt velünk. Teljesen vakon. S tudod, mindent úgy megtanult, hogy nem ment semminek neki. De az fontos volt, hogy ne rendezzék át kétlábúkáék a lakást, fontos volt, hogy mindig miden ott legyen, ahol szokott...
Tudtam, hogy amikor üzeneteket hagytam Neked, hogy valami lehet, hogy nem jelzel vissza. Annak oka van! De most újra itt vagy, s ez a lényeg. Én türelmesen kivártalak.
Gyógypuszikákat küldök a szemecskédre.
Pamacs barátod