‹‹‹ vissza LIPIKEALMIKA adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta angi72 gazdi (LIPIKEALMIKA), 2011. October 23. 10:22:09 #18334

Brúnó!

Hahó Barátaim!!!
Már nem vagyok egyedül!!!
Örökbe fogadtunk egy 3 éves Máltai Selyem Fickót!
Brúnó! És rossz mint az ördög! Hát nem mint Én! A Mami imád ! Tudom!!! De én már olyan öreg vagyok ehhez a "higany" kis csávóhoz!
Innen oda,onnan ide pattan!!! Minden este és reggel sétál!!!
De képzeljétek!!
Engem nem bánt! De Lénát azért elég közelről szemtelenül,pofátlanul szemlélte!!! A Papi mérges is lett!!! Hát jól kikapott! Na nem a Léna! Hanem Brúnó! Szegény Léna nem értette!! Honnan került ez ide!
De már jó,hogy itt van!!! Jó kis kajája van! Loptam ám belőle!Aztán rosszul is lettem!! Tudjátok én méreg drága gyógykutyatápot kaphatok!!! BBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Nagyon szar ám! De muszáj!
Hát ez történt!
Ő már jött volna velünk tavaly nyáron,de a Mamija akkor nem adta oda! A Mami oda volt nagyon! Meg aztán amikor megvakultam....Sokat sírt!
De most jó! Megpróbálunk képet feltenni!!! Csak a Papi mindig dolgozik!
Vigyázzatok mind magatokra!!
Millió nyalintás!!!!!!!!!!!!!!!
Lipike,Léna, Brúnó és a Mami

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. October 23. 16:57:46 #1120876

Sziasztok drága Barátaim

Nagyon örülünk, hogy megint hallunk Felőletek. És Nagyon örülünk, hogy örökbe fogadtatok egy kisfiút, a máltai selyem fiúcskát, Brúnót.. Már alig várjuk, hogy Őt is megismerjük. Drága Lipike, biztos vagyok Benne, hogy imád téged ez a kis huncut, kajla Brúnó "gyerek". Neked már nem kell rohangálni, majd megszokja, hogy Te olyan nyugodt, szép kislány vagy. Léna majd biztosan sokat fog vele játszani, csak most ismerkedik még. Lipike azt hiszem nem baj, ha egy ici-pici kaját el,-el lopizol a Brúnó finom kajájából, de sokat azért nem szabad. Én is egy speciális tápot eszek most, de azért egy kis sonka, virsli, parizer is landol a tányéromban. Örülünk, hogy mamid azért egy kicsit megnyugodott. Nagyon szeret téged. Most az lesz a jó, hogy Brúnó biztosan mg fogja tanulni, hogy téged segíteni kell közlekedni.Nagyon várjuk az új fotókat. Millió puszi Nektek szeretettel Luluéktól