‹‹‹ vissza Cirmi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2010. September 04. 19:36:31 #10486

Az új állatdoki

Képzeljétek!
Ma elvitt anya egy új állatdokihoz, mert a régit már annyira beidomitottam, hogy nem mert hozzámnyulni
Szerencsére semmi bajom nincs, csak a szokásos hülye szuri miatt mentünk.
Na de ez egy teljesen más hely volt, nem olyan ahol eddig voltunk.Egész barátságos volt, nem is volt egy hangom sem, ami persze furcsa, hisz én folyton jajgatni szoktam. Na nem mintha félnék, csak hát az a szag meg amugyis ott csak böködik a négylábuakat
Aztán mikor bementünk, az a dokibácsi, és a dokinéni olyan aranyosak voltak. Megsimiztek meg ilyenek. Aztán megkaptam a szurimat, aminél egy hangom sem volt, pedig ilyenkor mindig rendre szoktam utasitani a dokit egy határozott fujással.
Gazdi csodálkozott, hogy miért a nyakamhoz kaptam az oltást, mert eddig mindig a hátsó lábamba szokta adni a régi dokim az a szadista az oltást.
Azt mondta ez a fiatal doki, hogy mindig nyakhoz szokták, mert ott kevésbé fáj. Így már legalább érti anya is, hogy miért nem kedveltem azt a dokit, akihez eddig jártunk.
De azért persze itt sem hazuttoltam meg önmagam (hisz mégis csak egy vadállat vagyok) mikor az doki levágta a karmaimat, az utolsónál akkorát ugrottam, hogy mindenki csak lesett
Viszont mikor először meglátott a doki, azt mondta kicsit dagi vagyok
Ezért most azt tanácsolta anyának, hogy vegyen vissza 20%-al a kajácskámbol. Mikor igy is alig eszek, én szegényke. De mami azt mondta betartjuk, hisz nem akarja, hogy valami bajom legyen a súlyom miatt Mert hát jelen pillanatban 6.6 kg vagyok.
De azért mikor hazaértünk, megkaptam a jutifalatomat Mami azt mondta, nem lehet csak ugy hirtelen azt mondani hogy most nem kapsz.Fokozatosan fogja csökkenteni a kajcsimat. Aztán majd meglátjuk fogyok e vagy sem

Hozzászólások száma: 4

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2010. September 19. 19:09:38 #666903

Cirmikém ! Nagyon hős és bátor cicus voltál! Akkor most már ettől sem kell félned, hiszen jó kezekbe kerültél.
Millió puszi SÁBA BUCI

Írta oroszerika gazdi (Szindy), 2010. September 06. 12:20:13 #650639

Cirmikém!
Ne izgulj a gazdid bíztos ugy fogja csinálni a dolgokat,hogy fel sem fog tűnni,hogy fogyókúrán vagy!
Remélem azért most már kellemesebb élményben lesz részed ha ezentúl orvoshoz kell menned!

Írta zsazs gazdi (Komi), 2010. September 06. 09:41:27 #650483

Cirmikém nagyon ügyes voltál! Én is mindig a hátsó felemre kapom a szurikat - még nem is hallottam arról, hogy nyakba adják. De nálad bebizonyosodott, hogy ott jobb.
Szegénykém - fogyókúrára leszel fogva? De az egészséged érdekében mindent meg kell tenni. Szépségről nem beszélek, mert Te már most is az vagy!!!!!

Írta milda gazdi (foltika), 2010. September 05. 05:27:07 #649169

Jó egészséget!