‹‹‹ vissza Cirmi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2010. April 19. 23:53:14 #7393

Egy csodálatos hétvége 1.rész

Sziasztok Barátaim!

Nos szombaton Bettyke mamija eljött az én mamimért, majd vonattal utaztak fel Pestre. Alig hogy odaértünk Bettyke Mamija ment is ki kaját csinálni Nekik. Bettyke pedig össze vissza futkozott, és játszott a teniszlabdával amit vitt Neki. Még a jutifalat sem kellett Neki, csak játszott a labdával. Majd jött Pintyő Mamija is Na Ő vele mamim csak most találkozott először, de nagyon kedves volt. A mamim volt köztük a legfiatalabb, de ugy beszélgetett Pintyőék Mamijával, meg Bettyke Mamijával is, mintha egy idősek lettek volna SZóval nagyon kedves Ő is, ugyan ugy, mint Bettyke mamija Kaptam Pintyőéktől fincsi cicaropit, meg cicakaját, és a mamim pedig egy desszertet, ami nagyon finom, és egy blökis kulcstartot, amilyet már szeretett volna. Aztán megették a fincsi kaját amit Bettyke Mamija csinált Nekik, egész nap olyan jol elbeszélgettek, mindtha már évek ota ismerték volna egymást.
Majd este elment mamim Battyke mamijával, és Saphirám mamijával vacsizni egy étterembe. Ott megvacsiztak, és közben mamimnak volt alkalma végre személyesen is megismerni Renátát, az én drága Saphirám Mamiját
Majd vacsi után elmentek Renátáékhoz, és végre megismerhette Saphirámat is. Na Ő egy nagyon tündéri kutyus, ugyan ugy ahogy Bettyke is. Gazdi nagyon megsimizte, sőt még puszikát is adott Neki, pedig sajnos allergiás a kutyaszőrre. Viszont Saphiámnak olyan selymes volt a bundácskája.. Na és Tőlük is kaptam ajándékot Fincsi száritott halacskát, meg husikát amit karácsonykor is, na meg játékot és cicaropit is És Saphirám Mamija csinált fincsi Tiramisut, ami nagyon izlett a mamimnak. Szóval nagyon jol telt a napja
Örülök, hogy megismerhettelek, és hogy a Barátaimnak mondhatla Titeket.

Hozzászólások száma: 3

Írta ketlin gazdi (Lütyő a CSIBÉSZ CICA), 2010. April 23. 09:24:05 #458047

Nagyon örülök a kellemes és boldog hétvégéteknek és főleg a személyes találkozásotoknak !!!!! Sok élménnyel és szép emlékkel gazdagodtatok .

Írta zsazs gazdi (Pintyő), 2010. April 21. 14:15:04 #455524

Cirmikém!
Én is csak áradozni tudok a Te anyukádról. Igaz, hogy én "csak" innen fentről figyeltelek benneteket, de láttam ám mindent. Az én mamimnak is élmény volt megismerni személyesen is benneteket, mert az fantasztikus volt, hogy az együttlétben egyáltalán nem látszott meg a nagy korkülönbség.

Írta kolmanicsgabi gazdi (Lucky), 2010. April 20. 06:20:21 #453948

De jó kis hétvégéje volt a mamidnak!