‹‹‹ vissza Cirmi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2010. April 20. 00:11:35 #7394

Egy csodálatos hétvége 2.rész

Mamim Bettyke Mamijával vasárnap délelött elmentek Kiksunlacházára a Vipet talira. Kb 1 órát buszoztak, mire megérkeztek végre. Aztán mikor leszálltak a buszrol nem tudták merre induljanak el. Mamim megkérdezett egy hapsit, hogy merre van a focipálya, mire ő csak annyit felelt hogy nem tudja nem odavalosi, és kérdezzen meg egy helybelit. Mamim majdnem odaszolt neki, hogy nincs ráirva hogy nem odavalo, de inkább hagyta. Aztán bementek egy cukrászdába, ahol megkérdezték merre kellene menniük A csajsz aki ott volt ugy magyaráta el az utvonalat, hogy nem nagyon értették meg Bettyke Mamijával, hogy merre is kell menni. Aztán találkoztak megint egy hapsival, aki pedig már 2 focipályárol beszélt, és kérdezte hogy melyiket keresik. Na gazdi mondta hogy azt amelyik arra fele van amerre indultak és az ember utbaigazitotta őket. Elértek egy lovardáig, amire mamim emlékezett, hogy emlitette a csajszi a cukrászdába. Na de ott is több lehetőség volt. Aztán mamim meglátott egy lovast és odament hozzá, szegény Betty Mamiját lehagyva nehogy elmenjen az ember. Mikor odaért hozzá megkérdezte tőle, hogy jfele mennek e, és igen szerencsére arra volt. Na de aztán Bettyke mamijával együtt elbeszélgettek a lovas emberrel, aki nagyon kedves volt, és hagyta hogy lefotozza a Mami a pacit. Meg is simizték a lovacskát. Aztán elindultak, és végre odaértek a focipályára. Már voltak ott jopáran. Sok kutyus, meg egy nyuszika is volt. Mamim ott is nagyon jol érezte magát, és megismert sok kedves embert, és a kis kedvencüket is. Volt tombola is, aminek a bevételét egy alapitványnak adták. Kapott egy emléklapot is, amin az én nevem van Volt kutyaszépség verseny is, egyszoval nagyon jo volt. Ott megismerhettem végre Anettkámat is, aki nem is olyan méregzsák mint mondják, inkább csak a kinézete olyan, Ő maga viszont egy tündéri kiskutyus, ahogy a Mamija is. De sajnos aztén vissza kellett indulniuk Pestre, majd kicsit később maminak ide Győrbe. Na ennyi volt, de nagyon megérte.

Hozzászólások száma: 3

Írta ketlin gazdi (Lütyő a CSIBÉSZ CICA), 2010. April 23. 09:20:50 #458045

Mindig jó, ha a vége jó, mondja a közmondás is ! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és hogy megérte ezt a sok fáradságot!

Írta zsazs gazdi (Pintyő), 2010. April 21. 14:18:44 #455529

Örülök, hogy a végén jó irányba indultatok és a végén megtaláltátok a focipályát...és ott pedig minden az elképzeléseitek szerint zajlott, és hogy nagyon jól éreztétek magatokat.

Írta kolmanicsgabi gazdi (Lucky), 2010. April 20. 06:23:01 #453958

Jó kis kavarodás volt!
Na de a lényeg, hogy aztán végre odataláltatok!
Örülök, hogy ilyen kellemes, élménygazdag hétvégétek volt!