‹‹‹ vissza Hubi adatlapjához

Hubi adatai

Beceneve: Hubi
Neme: hím
Teljes neve:Hubertus
Weboldal: http://www.bloki.hu/beaglekennel/hubi
Típus: Kutya
Fajta: Beagle
Méret: közepes
Születésnap: 2008. October 15.
Családba érkezett: 2009. March 27.
Párt keres: nem
Kedvenc étel:Fides Breeder Line Croc.
Kedvenc játék:Szereti a rongyokat, de nem mondhatni hogy játék őrült.
Trükkök:Ül, Pacsi, Marad, Gyere ide, Fel/Le, Rá, Át, Befele/Kifele, Hagyd/Eheted, Szia/Hello, Mindjárt jövök, Fuss, Forog, Kukucs, Áll, Piti, Ugat, Rám.
Tulajdonságok:Szeretetre méltó, gyors, okos, éber, barátságos...
Bemutatkozás:Hubi Karcagon született, 5 hónapos korában érkezett hozzánk. Eleinte nem evett, félt, mindig elbújva találtunk rá. Majd ahogy kezdett beilleszkedni elfogadta tőlem az ételt, ha hívtam odajött hozzám, szóval már megízlelte milyen szerető családban élni. Rettentően erős kutya, túl élt már 2 súlyos betegséget is, közéjük tartozik a parvovírusos bélgyulladás. Nagyon féltem hogy nem épül fel, de körülbelül 2 hét múlva már teljesen makk egészséges volt.

Álmomba se jutott volna eszembe hogy egyszer agilityzni fogunk. Mióta agilityzünk sokkal jobb a kapcsolatom Hubival, sokkal jobban érzem hogy Ő is ragaszkodik irántam. Köszönöm azoknak akik belevittek az agility világába. Kutyasuliba még igaz nem jutottunk el, de megfelel nekünk még az itthoni pálya is.

Belevitt a kutyaimádás világába...Megtanított szeretni...Köszönök neki mindent, hogy ilyen fantasztikus kutyám van, köszönöm neki hogy az én kutyám lehet.Nála jobb első kutyám nem is lehetne.
Hubi blöki kártyája: