‹‹‹ vissza Tutyi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Bence142 gazdi (Tutyi), 2011. March 30. 21:11:12 #14694

A kezdetekről....

Vaúú mindenkinek!

A tegnapi nap folyamán a vadonatúj játék című bejegyzésemhez egyik barátom KALÓZ írt egy kommentet,ami a mai blog témáját megalapozta.
Ugyanis rögtön a közepébe vágtam mindenkinek pedig ha elmesélem a születésem történetét akkor bizony.....

De kezdjük az elején. Baileys nevű anyukám hasában növekedtem. Apukám ismeretlen de valószínű (doktor bácsi szerint) hogy egy német juhász kutyáról van szó. Születésem elég különleges dolog volt. Anyukám hasában 12-en voltunk. Tudni kell hogy anyukámnak ez volt az első és az utolsó szülése. Otthon szülés volt egészen váratlanul. Ki kellett hívni az állatorvost is de ő már a látvány után azt mondta hogy nem marad meg egyik kiskutya sem mind elpusztulunk. Elég valóssá kezdet válni ez az állítás amikor egyből 8 testvérem elpusztult csak hárman jöttünk ki élve anyukám hasából és hármunk közül is az egyik testvérem pár hetesen meghalt. Maradtunk ketten Blacky és én(Tutyi). Pontos születési dátumom : 2010.05.11 15:05-perc. Rengeteget küzdöttem azért hogy életben maradjak hiszen a burok nem repedt fel ami eddig védelmezett ezért úgy kellett az akkori gazdámnak (akit azóta is megismerek csakúgy mint anyukámat hiszen 2 utcával laknak fölöttünk) levágnia. Különös volt a születésem és tudom hogy valami küldetésem van itt. Lehet hogy azért hogy a jelenlegi gazdim és új családom életébe boldogságot,örömöt hozzak mert néha elég ramaty a helyzet de én itt vagyok és mindig tudok mosolyt csalni az arcukra.

Nos hát ez életem kezdetének története. Most már teljes lesz a blog.

Na és akkor kicsit a mai napomról is. Ismét nagyon jól telt , délelőtt játszottam a szomszédokkal.Délután segítettem a fametszéstől földre hullott ágakat a kukához (na jó pár méterre arébb szanaszét) vinni. És itt még nem ért véget a játék hiszen jött a GAZDI vs. TUTYI foci. Természetesen én nyertem a 100 - 0 ra. ) Este pedig juh húsos konzervgombócok voltak kifőtt tésztával. Nos ez egy remek befejezése volt a napnak.
Szép estét!

Tutyi ))

Hozzászólások száma: 0