‹‹‹ vissza Beni adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta BeniKata gazdi (Beni), 2009. June 27. 09:50:55 #566

2009.06.26. péntek

A reggeli séta nem volt olyan amilyennek szerettem volna...még mindig esik az eső! Ilyenkor tudom, hogy jön a séta utáni tortúra... ráadásul a kövön, amit én nagyon nem szeretek. Ott kell álldigálnom amíg anya hosszú percekig törölget, aztán a fésülés.. Ráadásul néha jön azzal a búgó, meleg levegőt fújó izével, na annak a hangjától eléggé kivagyok! Miért nem lehet vizesen belehuppanni az ágyba???
Megint megkaptam a törölgetést, de szerencsére csak ennyi volt
Anya megint elment... Most úgy döntöttem, nem rosszalkodok semmit! Najó, azért a kosárkámból a párnát jól kihúzom a szoba közepére...ott a legjobb feküdni! Anya egy darabig visszarakosgatta a kosaramba, én meg minden nap újra meg újra kihúztam.. Aztán egyszercsak nem rakta vissza, hanem ott hagyta a szőnyegen... De ha nem rakja vissza, akkor a kemény kosárba fekszem ha a helyemen vagyok? Ez így nem jó, nem kényelmes! Pár nap után rájöttem ám a turpisságra! Anya azért nem rakta vissza, hogy ne húzzam ki újra... De így legalább kényelmes a helyem
Persze néha azért rámjön a rosszalkodhatnék...pl most is, inkább újra idevonszolom a párnácskát a szőnyegre! Majd meglátjuk mit szól hozzá anya!

Hazajött....kapok leszídást??? Neeeeem, nevetve szólt hozzám, én meg ugra bugrálva örömködök neki! Jajj, látom hogy nagyon jó kedve van, csak úgy sugárzik, nevet és bohóckodik velem, közben meg folyamatosan beszél nekem olyan fura hangon! Így nekem is írtó jó kedvem lett, játszottunk egy hatalmasat! Én bírkóztam vele, forogtam a földön, közben azért néha bekaptam a karját is, aztán labdáztunk a már félig szétrágott pöttyös lapos labdával..

A délutáni séta már sokkal jobb volt, nincs eső, nincs dörgés, nincs villámlás.. így nincs mitől félnem, nem próbálok meg gödröt ásni és mindenáron bebújni valami alá! Nem értem, hogy miért szól rám anya amikor kapirgálok?? Pedig olyan jó! De persze ezt ő nem értheti!

Este nagyon finomat kaptam vacsira, husika és a tápom...úgy beporszívóztam.....

Remélem holnap jönnek Linkáék..

Hozzászólások száma: 1

Írta Viva gazdi (Jackie), 2009. July 12. 16:55:47 #32676

Örülök,hogy így szeretnek Téged:)