‹‹‹ vissza Samu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Béresné gazdi (Samu), 2010. December 26. 19:10:14 #12758

SZOMORÚ VAGYOK.

Drága kis barátaim,és a gazdikáik.Szomoru esetet szeretnék elmesélni.Ismerős családnál volt 1 palota pincsi keverék,és egy nagytestű szintén keverék nagyon szép kutya.Betették a nagy kutyát az autóba,és elvitték messzire a lakásuktól,ahol is ki rakták az autóból,és otthagyták.A kutya két nap mulva hazajött ,boldogan,hogy hazatalált.A gazdája december 24-én szenteste napján,az udvarába lelövette mindkét kutyát,mondván hogy sokba kerül az etetésük.Lelövette őket annak dacára,hogy egy ismerősük felajánlotta,hogy ő majd eteti őket,illetve gondoskodik az ennivalójukról.Mikor megtudtuk Lidike,és Édike is,Anya is nagyon szomorú volt.Most is szomorúak vagyunk.Mi kutyák köztudottan hűségesek vagyunk,önzetlenül szeretjük gazdinkat,és volt rá már sok példa,hogy az életünket is odadjuk azért a nagyon szeretett gazdinkért.Volt olyan hogy gazdija sirján halt meg éhen kutyatársunk.Barátaim.Álljatok meg pár percre,és kivánjunk szegény kis barátainknak,akik az emberek gonoszsága miatt haltak meg. Örök nyugodalmat.

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 27. 15:00:08 #780848

DRÁGA SAMUKÁM, ÉN IS MEGÍRTAM A BLOGOMAT. DE NEM EZÉRT JÖTTEM, HANEM AZÉRT, HOGYHA TUDJÁTOK KI VOLT AZ AKI LELŐTTE A KÉT KUTYÁT, ÖSSZE KÉNE FOGNOTOK SZOMSZÉDOKNAK ÉS FELJELENTENI AZT A MOCSKOT. MILLÓ PUSZIKÁT KŰLDÖK, LULU ÉS ÍRJÁTOK MEG ITT A BLÖKIN TÖBB MINDENKINEK, HOGY OLVASSÁK EL A BLOGOTOKAT. MERT SZERINTEM NEM VETTÉK ÉSZRE., AZÉRT REAGÁLTAK ENNYIRE KEVESEN

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 26. 19:05:47 #780147

DRÁGA SAMUKÁM. EZT NEM HISZEM EL. EZ BORZASZTÓ. ÉS EZ ELLEN NEM LEHET SEMMIT CSINÁLNI.? EZ NEM EMBER . AZ ILYEN VALAKI AZ NEM EMBER. EZT NEM CSINÁLHATTA MEG BÜNTETLENÜL. BÜNTETÉS JÁRNA ANNAK IS AKI LELÖVETTE, ÉS AKI LELŐTTE ANNAK IS. NYUGODJANAK BÉKÉBEN DRÁGA KUTYUSOK. ÉN MOST FOGOK ÍRNI EGY BLOGOT, ARRÓL MI TÖRTÉNT NÁLUNK KARÁCSONY ELŐTT. CSAK NAGYON NEHÉZ, MERT MAMIKÁM ÁLLANDÓAN SÍR, AMIKOR NEKIÁLL AZ ÍRÁSNAK.