‹‹‹ vissza Samu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Béresné gazdi (Samu), 2010. December 27. 17:47:38 #12779

LULUKA BLOGJÁHOZ HOZZÁSZÓLÁS.

Luluka írt egy történetet,ami szívszorító,és felháborító. Szerintem vadász lehetett aki Lizácskát lelőtte.Némelyek idokolatlanúl lelövik a nyakörvvel ellátott ápolt kutyákat.Mondom: INDOKOLATLANÚL. Hiszen látszik,hogy nem kóbor kutyáról van szó.Akkor miért ? Talán minden lelőtt állat után pénzjutalmat kapnak?
Minden estre : NNAGYONSZOMORÚ. Kérem a kutyájukat szerető gazdikat,nagyon vigyázzanak rájuk.Itt a példa,hogy nem kóbor kutyáról volt szó,és mégis meg kellett szegénynek halni.Drága pici lélek, nyugodjon békében.Minden jó érzésü ember elszomorodik egy-egy ilyen történet hallatán.Mi is nagyon szomorúak vagyuk.

Hozzászólások száma: 2

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2010. December 28. 12:53:51 #781976

Nagyon nagyon szomorú ami történt.
Amerre mi szoktunk sétálni,arra is történt már ilyen eset.
Amióta meghallottuk,nem megyünk arra.

Lizának:

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 27. 20:26:06 #781372

DRÁGA SAMUKÁM. EZ A SZŐRNYŰSÉG KARÁCSONY ELŐTT TÖRTÉNT, A MAMI AZT HITTE BELEŐRÜL. EZ HALÁLI KOMOLY, MERT TÉNYLEG NAGYON SZERETTÉK A GAZDIPAPI IS SŐT A MAMI LÁNYAI ÉS UNOKÁI IS. EGYSZERŰEN NEM TUDJA MEGEMÉSZTENI, HOGY ILYEN MEGTÖRTÉNT. ÉS HIÁNYZIK LIZÁCSKA. AHÁNYSZOR JÖN REXIKE A JUTIFALATÉRT, MAMINAK MÁR KÖNNYES A SZEME. ÉS REXIKE IS OLYAN HŰSÉGES. NAGYON SZERETJÜK ŐT IS. MAMI MÉG ANNAK ÖRÜL, HOGY RÓLUK IS CSINÁLT KÉPEKET. AHOGY OTT ÁLLNAK A KERÍTÉSNÉL, ÉS VÁRJÁK, HOGY MEGKAPJÁK A JUSSUKAT. ÉN MINDIG JELEZTEM, HOGY ITT VANNAK, MILLIÓ PUSZIKA, LULU ÉS MAMIJA