‹‹‹ vissza Kutymorgó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta BernerSennenhund gazdi (Kutymorgó), 2011. December 09. 18:04:55 #18910

Ez-az az elmúlt évből

Sziasztok kedves barátaim!
Nagyon régen írtam már ide, de most úgy döntöttem, röviden beszámolok az elmúlt másfél évről. Hát, először is el kell hogy mondjam, hogy az én drága Piszém tavaly itt hagyott engem és az égbe költözött. Annyi szép napot töltöttünk együtt mióta a gazdimhoz kerültem, hogy nagyon nehéz volt elfogadni, hogy ő nincs többé velem. Néhány hónappal később új társam lett, egy hosszú szőrű malac, akit a gazdimék Szőrmóknak neveztek el. Sajnos Szőrmók nem élt túl sokáig, bár az alatt a rövid idő alatt nagyon megszerettük. Idén ősszel a gazdim ismét új malackával próbálkozott. Egy háromhetes csöppség költözött a ketrecembe. Nagyon aranyos volt, de csak néhány hetet élt, nem tudjuk, hogy miért.
Látjátok, elég sok szomorú esemény történt velem, na de nem azért kezdtem újra blogolni, hogy panaszkodjak. Egyszerűen úgy éreztem, meg kell említenem a barátaimat, akik már nincsenek velünk, hogy ezután azokkal foglalkozhassak, akik olyan életerősek és vidámak, mint én.
Merthogy azt nem mondhatja rám senki, hogy búskomorságba süllyedve gubbasztok egész nap, sőt. Reggel csendben várok, amíg a gazdim fel nem ébred, de aztán nincs többé nyugta tőlem, addig visítok, ameddig reggelit nem ad nekem. Sajnos egész délelőtt iskolában van, így ezt az időt is szundikálással töltöm, de ha már itthon van, a háztetőn kuporgok, és várok. Esténként nagyokat szoktam szaladni a lakásban. A szobánkban kész labirintust képez a három kihúzhatós ágy, amiket nagyon szeretek kerülgetni, és ha a gazdi figyel, felugrok mellé, aminek mindig nagyon örül. Na persze néha akkor felugrok, amikor nem akarja, de olyankor sem haragszik rám, csak lepaterol onnan...
Mostanában a kedvenc játékunk az, hogy a gazdi egy falat finomsággal a kezében végigszalad a folyosón a szobától a nappaliig, én meg futok utána. Amint odaértünk, ad nekem egy kis kaját, aztán megyünk is vissza. Sokat kergetőzünk így, és mindketten nagyon élvezzük, úgyhogy tegnap nekiláttunk az előszoba felderítésének is.

Hozzászólások száma: 0