‹‹‹ vissza Fickó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Beus2085 gazdi (Fickó), 2018. July 21. 19:19:10 #25398

ÉN

Sziasztok,

Gazdimnak most volt lelki ereje írni de idén év elején távoztam a szivárvány hidra. Én jól vagyok most már. És ahogy látom a gazdijaim kezdenek jól lenni . Lassan és óvatosan keresik utódomat bár apa és anya nem értenek egyet hogy milyen faja legyen.
Anya szerint nincs még egy olyan aranyos hálás gyerek mint én voltam..... Bár sok bosszúságot okoztam még anya szerint csak ejnye bejnye de apa na akkor nem csóváltam a farkam, csúnyán nézet rám és megszidott, de hát a leghosszabb idő még nem beszéltünk az 3 4 nap volt ha jól emlékszem. Én bírtam volna tovább is de hát apa nem én nyertem, Na de ez már a múlt , tudom hogy anyának nehéz volt meghozni a döntést de jól tette . Nagyon aranyos doktornéni segített , anya zokogót, keresztapám tartotta magát és gyerekek apát most láttam először sírni(volt katona ) de ezt is én váltottam ki belőle

Büszke vagyok rájuk mert örökbe fogadtak és mindent megadtak nekem.

Ígérem hogy sokkal jobb utódom lesz ha értitek mire gondolokSziasztok,Gazdimnak most volt lelki ereje írni de idén év elején távoztam a szivárvány hidra. Én jól vagyok most már. És ahogy látom a gazdijaim kezdenek jól lenni . Lassan és óvatosan keresik utódomat bár apa és anya nem értenek egyet hogy milyen faja legyen.

Anya szerint nincs még egy olyan aranyos hálás gyerek mint én voltam..... Bár sok bosszúságot okoztam még anya szerint csak ejnye bejnye de apa na akkor nem csóváltam a farkam, csúnyán nézet rám és megszidott, de hát a leghosszabb idő még nem beszéltünk az 3 4 nap volt ha jól emlékszem. Én bírtam volna tovább is de hát apa nem én nyertem, Na de ez már a múlt , tudom hogy anyának nehéz volt meghozni a döntést de jól tette . Nagyon aranyos doktornéni segített , anya zokogót, keresztapám tartotta magát és gyerekek apát most láttam először sírni(volt katona ) de ezt is én váltottam ki belőleBüszke vagyok rájuk mert örökbe fogadtak és mindent megadtak nekem.


Ígérem hogy sokkal jobb utódom lesz ha értitek mire gondolok

Hozzászólások száma: 2

Írta Eszter53 gazdi (Szuzika), 2018. July 24. 20:41:49 #2011021

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2018. July 21. 19:31:39 #2010039

Szeretettel olvastuk ezt az aranyos blogot
Játssz sokat Fickó a Szivárvány Birodalomban
Nekünk is vannak ott ismerőseink akikre nagyon sokat gondolunk
Anyának és apának a szívében mindig ott leszel