‹‹‹ vissza Nina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Beuska25 gazdi (Nina), 2010. December 20. 20:03:10 #12572

Kamaszodom

Mostanság gyakrabban kapok leszidást, mert sok csínyt követek,ha nincsenek itthon a gazdik..A gazdijaim azt mondják kamaszodom. A múltnap szétszedtem a kiskertet elválasztó kerítrést. De csak azért ,mert nagyon szeretek ott futkozni, főleg ha megy valaki az úton. És a frissen ültetet sövényben fetrengeni is imádok.Nos, mondanom se kell,hogy a gazdik nem nagyon örültek mikor meglátták. De mitcsináljak, amikor muszály megugatnom az utcán elmenő embereket,hogy tudják ide nem jöhetnek be, jobb ,ha vígyáznak. Ami a sövényt illeti, az véletlen volt, hogy némelyiket tőből kitörtem, tényleg csak véletlen, mert pont ott van a kerítés mellett és én már nagy vagyok és nem férek el a kerítés és a sövény között. Na, jó bevalom, kicsit tényleg ráfeküdtem egy pár darabra,de olyan jó amikor a gyenge hajtások "megvakargatják" a hátam.Probáljátok csak ki!
De a gazdik most megcsinálták és elbarikádozták a kerítést, így nem tudok ott játszani, így más napközbeni elfoglaltságot kellett keresnem.
Hát ennek se örültek a gazdik, mert a müanyag edénykémet tettem tönkre, ahogy az égfelédobáltam. És olyan jó volt kicsit megcsocsálni is. Ebben az esetben is rafináltak voltak a gazdik,hisz még aznap kaptam egy fém tálat, amit már nem volt olyan jó dobálni,mint a korábbit. De én se voltam rest,még aznap kipróbáltam az itatótálamat, ami szintén müanyag volt és pont olyan jó volt vele játszani ,mint a régi etetőtálammal. A gazdik erre csak annyit mondtak a fejüket fogva ,hogy " Hát kamaszodik ez a lány!"

Hozzászólások száma: 1

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2010. December 21. 07:21:26 #772021

. De jó fej vagy Nina!