‹‹‹ vissza Nina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Beuska25 gazdi (Nina), 2011. March 03. 18:42:00 #14140

A kis barátom

Tudjátok a szomszédban több kutyus is van, mikor a gazdiékhoz költöztem még nem nagyon érdekelt, hisz még maga a hely is idegen volt. De mostanság, hogy már jól megszoktam és megszerettem az otthonom, felfigyeltem a szomszédokra is, főleg az egyikre. Nagyon helyes fickó, bár kissé alacsony (a térdemig se ér) és bozontos, de aranyos, szóval ő néha meglép otthonról, egyszer engem is elcsábított, de nem volt jó úgyhogy mire a gazdiéké hazaértek haza mentem és megfogadtam, hogy soha többé nem teszek ilyet, és ezt eddig be is tartottam, és ilyenkor neki vág az utcánknak és néha hozzánk is bejön, mert olyan kicsi, hogy befér a kapu alatt,mivel én nem férek ki, és ilyenkor nagyokat szoktunk játszani, de sajnos ő nem sokáig bírja, mert már öreg, de amíg bírja addig nagyon jó, labdázunk, a tálamat pörgetjük, szóval nagyon csipem. És amikor ő elfárad fogja magát és kibújik a kapu alatt.
Aztán van még egy barátom, ő hozzá as gazdi szokott elvinni, őt is nagyon kedvelem, hát neki aztán van energiája, maga egy energia bomba, vele is jókat szoktunk mókázni, mivel ő hasonló erős mint én , vele rongyot szoktunk ráncigálni.
Azt azért mindenesetre elmondhatom , hogy jó ha a kutyának vannak barátai és ha a gazdiék nincsenek otthon, eltelik a nap míg haza érnek. ))

Hozzászólások száma: 0