‹‹‹ vissza Chili adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Binky gazdi (Chili), 2010. May 22. 22:00:37 #8137

Emma lapja-1

Persze még mindig okolok valakit. Általában magamat...mégsem utálom magamat, csak a figyelmetlenségemet. Talán nehéz is bevallani, hogy az összes hibám kivédhető lett volna... de tudom, hogy akkor nagyon elúsztam az életemmel.
A rendszertelen táplálás (volt kaja, csak jojó szerűen néha túl dagi volt, néha túl sovány), a sok hülyeség amit hagytam, hogy megegyen, és nem tudott megemészteni. A dehidratáltság, mivel sok zöldséget kapott, vízzel sokáig nem tudtam pótolni, és esetenként a táp vagy a széna mellőzése egy ideig...mind hozzájártultak. Hála az égnek, Chili megvan. De jó lenne, ha lenne Emma. Chilit szeretem, de neki is hiányzik a társaság. Nem tűnik boldogtalannak, de valahogy hiányzik a kettősségük, ahogy ők ketten egy egészet alkottak. Chili nem olyan, mint Emma és sose lesz az...Ha valaki megkérdezte volna tőlem, melyiküket szeretem jobban, akkor egyértelmű lett volna a válasz. Mások. Nagyon mások. Félek ketten nem vagyunk elegek egymásnak. Lehet többet kéne együtt lenni, máshol, nem csak a kertben, meg ugyanabban a szobában. Biztos unatkozik. De mi lehetne jobb, mint egy játszótárs? És most anélkül maradt..szegénykém.
Jó lenne, ha lennének kicsinyei. Engem és őt is megnyugtatná a fiókák ittléte. Talán egy maradna is...
Kíváncsi vagyok, most boldog-e velem. Szokott binkyzni. De hogy ez nekem szól, vagy a saját hangulatának, vagy a szép időnek, azt nem tudom. Bárcsak lenne a közelben egy nyúlpajtás. De nem, most alkalmatlan lennék még egy nyúl vállalására. Egyetem, meg minden... és még nem tettem túl magam. Mert bár automatikusan gondoskodom Chiliről, cserélem a dolgait, etetem, kiengedem, simogatom, semmit nem érzek, vagy csak keveset. Édes, és tudom, hogy szeretem, de ezt most nem érzem a szívemben.
Olyan, mint egy megszokott kapcsolat, egy régi házasság...hogy kéne felfrissíteni?

Hozzászólások száma: 0