‹‹‹ vissza Brúnó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Brunci gazdi (Brúnó), 2011. May 21. 14:00:29 #15585

Nagy volt a boldogság!

Anya hazaérkezett nag messzeségből és ahogy igértük beszámolunk a találkozásról.
19-én reggel,már éreztük ,hogy anya perceken belül itthon lesz .Egyszer csak begurult az autó .Képzelhetitek,akkora volt az örömünk,hogy ez leirhatatalan .Pedig amig távol volt a papikánkal is jól elvoltunk .
Annyira boldogok voltunk,hogy én csak ugattam kedves hangon és tácoltam is mellé.Liza pedig sikitozva ugatott. Összevissza puszilgattuk anyát és ö is minket.
Na azóta szegény már nagyonsokat dolgozott.Ma egész délelőtt a virágos kertben volt,én ésLiza a kapuban hüsölve figyeltük.
Most pedig főzünk valami nagyon fincsit mire a fiuk a munkából hazaérnek.
Rengeteget játszunk ujra és ujra,nem tudunk betelni anyával .Azt mondta hogy nagyon hiányoztunk neki és hogy ott nem is látott ilyen szép kutyikákat.Viszont ott nagyon sok a cica,és csodálatosan szépek.Nagyobb testüek mint akik itthon élnek.
Kedves barátaink!Mindannyiotoknak szép hétvégét kivánunk.Üdvözletünk és pacsikánk .Brúnó és Liza.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. June 13. 18:36:37 #971457

Drága Brúnókáék !

Sajnos eddig az én figyelmemet elkerülte ez az izgalmas beszámoló. El tudom képzelni, mennyire örültetek egymásnak az Anyával. Mikor annyira szeretitek és Ő is imád mindkettőtöket. Mi láttuk, mekkora nagy szeretet vesz Benneteket körül és Ti viszonozzátok azt. Végre újra majdnem együtt az egész család. Most drága Anya is megnyugodott, látta a "Kisfiát", gondolom össze-vissza kényeztették egymást. Millió puszit küldünk Nektek Luluék