‹‹‹ vissza Zafír adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Chilla gazdi (Zafír), 2012. March 03. 17:52:04 #19915

2. Műtét

Tudom, hogy sokan drukkoltatok nekem novemberben és decemberben, mikor kiderült, hogy diszpláziás vagyok. Akkor úgy tűnt, hogy szépen lassan meg is gyógyulok! Viszont a gazdijaim észrevették, hogy a jobb hátsó lábamat azóta se' nagyon használom, ezért gyorsan el is vittek röntgenre. Ott kiderült, hogy teljesen külön életet élnek a csontjaim a jobb hátsó lábamban, az ízületi szalagok teljesen el vannak szakadva, így azonnali műtétet javasoltak. Így február 13-án át is estem egy súlyos műtéten. Lefűrészeltek egy darabot a combcsontomból, hogy kialakulhasson egy álízület a régi sérült helyett. Nagyon-nagyon rosszul voltam utána. A gazdim kirohant velem az udvarra minden alkalommal, ha dolgomat kellett végeznem. Nem is hagyta, hogy lépkedjek magamtól. Aztán néhány nap után már pár lépést megtehettem egyedül is, a lépcsőre kaptam saját lejárót, hogy ne kelljen lépcsőznöm, mert azt nem szabadott. A gazdim nagyon büszke rám, mert csak első éjszakámon sírdogáltam és 2 nap után én már ráléptem a sérült lábamra is. Azóta tornáztatnia kell engem, nyújtania az izmaimat. Azt nagyon nem szeretem! Azt mondja gazdi, hogy nem haraphatom meg akkor sem, ha fáj, így csak rárakom a fejem a lábamra, hogy ne férjen hozzám. De kapok ám mindig jutifalatot, miközben tornáztatja a lábam! Gyógyulgatok, gazdi szerint néha olyan szépen tudok járni, mint Lili, a tesóm!

Hozzászólások száma: 3

Írta Chilla gazdi (Zafír), 2012. March 10. 07:12:30 #1216101

Köszönöm, Tapi! Gazdi is büszke rám. Nagyon próbálok gyógyulni, mert ilyen jó időben szeretnék végre kint rohangálni a többiekkel!
Üdv:
Zafír

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2012. March 09. 21:11:49 #1215969

Te egy hős vagy Zafír!
Büszke vagyok Rád és a gazdidra is!
Kitartás!
Gyógyuljál meg légyszives!

Írta Chilla gazdi (Zafír), 2012. March 03. 23:29:37 #1211917

Kedves Gombi és Bundi!
Köszönöm a jókívánságokat, jól esik, hogy mellettem és a gazdim mellett álltok! Így a gyógyulás is jobban megy. Gazdim azt mondja, természetes, hogy mindent megtesz, amit csak bír.