‹‹‹ vissza Bence adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta csopke gazdi (Bence), 2009. November 29. 19:25:30 #3548

Nem tudom, mi lett velem!

Ma éjszaka, nagyon rosszul lettem! Hánytam, de nem jött semmi. A gazdi egész éjszaka ápolt s azt mondta, biztosan megettem valamit az udvaron, amit nem lett volna szabad. Kaptam délig időt, ha nem leszek jobban, akkor ki kell hívni a doktorbácsit: Hála istennek, már délben jól voltam, ettem is egy kicsit, és ittam sokat, hogy ki ne száradjak. Már este van, és én megint olyan élénk, rossz kiskutya vagyok, mint tegnap voltam. Lehet, hogy azért okosabb is lettem, mert rájövök magamtól is, hogy nem lehet mindent a szánkba venni, megenni! A gazdi, nem tud minden alkalmmalmellettem lenni, magamnak kellmegfontolni a dolgot! Ezt mondta nekem az öreg barátom Pici is,de Én nem fogadok ám mindenkinek szót! Azért már egyre jobban hiszek neki!Talán kezdek felnőni?

Hozzászólások száma: 2

Írta csopke gazdi (Bence), 2009. November 30. 08:02:33 #207755

Persze, hogy nem sugárban Te kis Buta! A gazdi, már Öreg róka kutya ügyben is! 26 éve van mindíg egy vagy két kutyus a háznál! Egyébként köszi, hogy ilyen aranyosak vagytok, és aggódtok értem! Pussz! Bence

Írta klari4 gazdi (Niki), 2009. November 29. 17:52:23 #207389

Hát nem tudom a "felnövés"számit e ez ügyben.nálam igy 4 évesen is előfordul az ilyesmi csak már van tapasztalat a gazdiéknak és nem ijednek meg tulzottan.hányásután nagyon bíron ha jo kis kefirt kapok!