‹‹‹ vissza Bence adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta csopke gazdi (Bence), 2010. January 12. 12:54:52 #4775

210 január

Képzeljétek, el, hogy megismertem a kisgazdikat is, Noriszka 8 éves,Dorián 2,5 éves. Itt voltak egy hétig, és itt is szilvesztereztek. Nagyon jó volt! Sokat játszottunk, és mindíg kunyiztam tőlük, mert Ők nem olyanok, mint a gazdi, hogy vigyáz rám! Így igazi karácsonyom volt, szilveszterkor tűzijátékkal, és nem féltem, vizslához méltóan viselkedtem. Mindíg el akartam lopni Odi cumiját, mert az olyan érdekes. A csokit, meg Odika mindíg el dugta előlem,a kis traktor ülésébe,hogy ne találjam meg. Éreztem, hogy ott a csoki, de nem tudtam megenni! Jó kis játék volt. Sajnos vége lett a mulatságnak, mert kezdődött az iskola, meg a bölcsi a gyerekeknek. Nem baj, mert nemsokára jön a nyuszi, és megint itt lesznek, nyáron meg sokat, és fürdünk,locsolunk, játszunk, játszunk, és játszunk.Nagyon várom már!
Az első hó, az valami csoda volt!! Esett,és a fényben, csak úgy kapkodtam a hó szemeket, ugráltam a friss hóban, mint a kiscsikó! Nagyon Jó volt!! Remélem, még sok ilyen élmény vár rám az idén.

Hozzászólások száma: 2

Írta csopke gazdi (Bence), 2010. January 15. 10:50:21 #279829

Köszi Niki a dícséretet, jól estt! Na megyek aludni!!

Írta klari4 gazdi (Niki), 2010. January 12. 11:24:59 #274582

Szia Bence!
Szép hangulatosan irtad le az élményeidet!
és bizony meglásd mennyi meinden jön még (a saras időt kivéve)ahogy közeleg a jo idő és lehet "vadászni"is.én szoktam figyelni a szarkákra de mindég elhussannak de jo moka.aztan ha elmegyünk ki a városbol futni szaladni!plánemha viz is van.