‹‹‹ vissza Napóleon adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta CsRegina gazdi (Napóleon), 2010. February 09. 20:38:41 #5514

rég írtam ide

azért, mert sok dolgom volt. ugye először is meg kellett szoknom az új környezetet. ez nem volt könnyű. kicsit kisebb a mostani kert és nagyanya sincs már a szomszédban. jó volt, hogy a szomszédban volt, mert amikor anyáék nem voltak itthon, akkor csak átmentem hozzá és elvoltunk. kaptam sok új játékot anyáéktól, sokat foglalkoznak velem. a szomszéd kutya nagyon jó fej.
voltunk már sétálni is, többször is, jó a környék, tele van kutyikkal, lehet barátkozni.
anya megváltoztatta az ennivalómat. eddig csirkenyesedéket kaptam, nagyon szerettem, de mindig hánytam tőle, nem is keveset. most már csak royal canint kapok és a hányásom teljesen megszűnt. lehet, hogy a fehérjét nem bírtam?
aztán volt anyáéknál házavató és eljött a nagyanya meg hutyhutyu-jutka és hoztak nekem ajándékot, de ha nem hoztak volna, én akkor is nagyon örültem nekik. anya már reggel mondta, hogy jönnek, hegyeztem is a fülem és egyszer csak tényleg ott voltak. aztán nagyanya jött karácsonykor is és nálunk aludt. az tök jó volt. megint hozott nekem egy csomó ajándékot. a karácsony is jó volt nagyon. anya csinált mézeskalácsot, amit én nagyon szeretek. amikor először csinált, olyan kemény volt, mint a kő, de akkor is nagyon fini, csak én ettem az egész családból. de most már van egy tuti receptje és isteni puha a mézes és ugyanolyan finom. azt is tudom, hogy a terrakotta edényben tartja és ha kitartóan néztem, akkor mindig kaptam egy falatot. szilveszterkor nagy durrogás volt, de én nem mentem ki, bentről hallgattam és nem is féltem.
aztán jött a nagy hó, amit nagyon szeretek, bár ilyenkor nehéz egy ilyen magamfajta kistermetű kutyinak pisilni és kakilni.
már nagyon várom a tavaszt.

Hozzászólások száma: 0