‹‹‹ vissza Frida adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Cuncus22 gazdi (Frida), 2010. February 27. 22:07:08 #5998

Műtét

Szörnyű nap volt a tegnapi. Eljött az ideje, hogy ivartalanítsanak. A műtét előtt 1 nappal nem ehettem. Csodálkoztam magamon, de elég jól bírtam, pedig én szertetem a hasamat. Betettek az autóba. ahol már szörnyen éreztem magam, éreztem, hogy valami rossz dolog fog történni velem. Aztán megérkeztünk a klinikára. Először megmérték hány kilogramm vagyok, hát már majdnem három. Azán felvették az adataimat, és egy idegen néni elszakított a gazditól és elvitt a műtőbe. Ott beadtak egy injekciót, amitől elaluladtam és szerncsére semmit nem éreztem. Ami ott történhetett inkább hagyjuk, hátha nem bírod a vért. Amikok végeztek, kivittek a gazdihoz és elindultunk hazafele. Végig aludtam az utat. Amikor hazaértünk elkezdett kimenni az altató hatása. Alig bírtam talpra állni. Eltartott vagy 2 óráig amig "kijózanodtam". A gazdival aludtam egy ágyba, mert egy kicsit depressziós lettem. A doktorúr megtiltotta, hogy ugráljak, mert felszakadhat a sebem, ezért aztán nagyon figyelnem rám és követik minden lépésemet. Jah és majdnem elfelejtettem, hogy egy iszonyú gallért tettek a nyakamra, hogy ne tudjam szétszedni a varratokat, de ez nagyon idegesít. Mindennek nekimegyek és még mosakodni sem tudok.
De mostmár a gyógyulás útján vagyok, hiszen már egy nap eltelt. Már csal 6 nap és elvilg olyan leszek, mint régen.
Nah puszika nektek, Frida

Hozzászólások száma: 1

Írta Nadlernékissandrea gazdi (Pracli cica), 2010. May 02. 21:37:37 #469902

Szia Frida! Hát te is túlélted... én is. Nagyon aggódtak miattam a gazdiék, mert depis voltam a műtét után két napig és az első napon nem is nagyon mozogtam, mert annyira fájt mindenem. Aztán szóltak az állatorvosnak, aki azt mondta, hogy a cicák eléggé érzékenyek minden beavatkozásra és lelkileg is megviseli őket egy ilyen műtét.
Aztán szépen összeszedtem magam és most már teljesen jól vagyok. Időnként túl jól vagyok...
És szerintük nekünk így jobb, nem leszünk szerelmesek és nem lesznek azok az időszakok az életünkben, amikor egyszerűen nem bírunk magunkkal.
Szóval, igazi házi cicák vagyunk, akik birtokolhatunk mindent, ami a gazdi és az övé. Az a mienk is.