‹‹‹ vissza Daisy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Daisybaba gazdi (Daisy), 2009. November 08. 15:38:25 #3152

műtét

Drága barátaim !

Köszönöm a privát leveleket, a hozzászólásokat!Sok jött, és sok erőt adott.Nem tudom eldönteni melyikötöknek hányadikként válaszoljak, hogy is tehetnék különbséget köztetek, akik ebben az időben mellettem álltok?Engedjétek meg, hogy blogban válaszoljak mindannyíótoknak egyszerre!
Mint tudjátok nem volt kölyköm.Tüzeléseim után előfordult, hogy álvemhes lettem.Jól kezeltük, de tudtuk, hogy a műtét elkerülhetetlen lesz . Sikerességéhez le kellett fogynom, és javítani kellett a kondíciómon . Ez mostanra sikerült .Szeptemberben álvemhes lettem megint, de rögtön utána elkezdtem vérezni. Közeli barátaim tudják, mennyire vártuk már a "tüzelés" végét.A harmadik "cseppmentes " napon kellett találkoznunk az orvossal (Czékus Tibor, aki egy nyugalmat árasztó, kiváló szakember, és visszaadta a hitemet.
Október 30-án abbamaradt a "tüzelés". 2-án elmentünk , és levették a vért.Este már megvolt az eredmény, máj, vese, vércukor rendben volt, csak gyulladást jelzett a szervezete.Ez hétfő este volt, és kérdezte a doki, h mikor legyen a műtét, ezen a héten, vagy jövő héten, és nem tudtam mit válaszoljak.Mindkét hét megfelelő volt, de nem tudtam dönteni.Orvosunk kisegítette, és azt mondta legyünk túl rajta minél elöbb.Csütörtök.Pillanatra elakadt a szavam.Nagyon gyorsan eljött, és nem éreztem késznek magunkak.Bár erre sosincs kész a kutya (pláne a gazdája).Csütörtök .Séta.Vágyakozó tekintet, hogy enni kérek, de már nem kaphat.Még egy rövidebb séta, de már csak a kertben.Inni már nem szabad..3 óra.Rendelő.Injekció.Váróterem, hogy azt higgye már túlvan rajta.Elbóbiskol, bent az asztalon még fogom, borotválják a kis kezét, kanül, szemcsepp, műtő.Egy óra húsz perc ideges várakozás, minden zaj gyanús, és megáll a rendelés, a két orvos, és az asszisztens is a műtőben van.Ideges, és izgatott kutyák és emberek a váróban, és véggnélkülinek tűnő várakozás.Aztán végre kinyílik az ajtó, .................folyt köv..

Hozzászólások száma: 3

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2009. November 08. 16:36:05 #181872

Örülök. hogy rátaláltál erre a Dokira!

Írta Daisybaba gazdi (Daisy), 2009. November 08. 14:34:31 #181663

Tündér Barátosném !
Minden rendben lesz, én mondom!!!!!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. November 08. 14:23:50 #181649

Daisykém, könnyeimmel küzködve olvasom a szavaidat! Engem 16-án opőerálnak, és már nagyon-nagyon félek!