‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. April 18. 10:17:41 #22818

Oltások

Na, végre vége van az oltásoknak, tegnap megkaptam az utolsót. Illetve... azt mondják, jövő héten menni kell ivartalanításra, bármit is jelentsen, meg chipet is kapok, meg veszettség elleni szurit. Mennék már a kertbe , és a gazdiék ezeket szabták feltételként, ám legyen! Reszkessetek madarak!

A lábam már meggyógyult, meg volt kicsit húzódva.

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. April 18. 15:05:11 #1395474

Szia Zsömikém !

De örülök, hogy megkaptad az oltásokat. Én is ivartalanítva vagyok. Nagyon bátor kislány voltam. Aznap amikor ivartalanítottak, akkor egy kicsit bódult voltam, de másnap már kimentem a dolgomat elvégezni és sokat bóklásztam az udvaron . Hú Zsömike, én aztán nagyon jó vadász vagyok. Fogtam már madarakat, aminek a gazdik annyira nem örültek. Azt mondták, fogjak inkább egeret. Na azt is fogtam és meg is mutatom a gazdiknak és a Lulunak. Csak tudnám a mami miért haragszik rám, amikor odaviszem a küszöbre és ott dicsekszem vele. A Lulunak még azt is megmutattam, hogyan kell dobálozni vele . Ha segítségre lesz szükséged csak szólj és én hipp-hopp ott termek és megmutatom neked a vadászás trükkjeit.
Szép estét kívánunk : Lulu és Bocskoros


Írta Evamama gazdi (MANYI), 2013. April 18. 13:50:42 #1395461

Kedves Zsömi!
Jó, hogy megkaptál minden oltást, nagyon gondosak a gazdik!
Az ivartalanítástól ne félj, a fiúk hamar túl vannak rajta, csak kómás leszel pár órácskát! A mi fiúink is hamar túltették magukat ezen a kis problémán, bár a mami nagyon sajnálta őket!
Örülök, hogy a lábad jobban van, de vigyázz magadra nagyon, ha elindulsz a kertben!
Szeretettel üdvözöllek: Manyi