‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. April 29. 12:50:49 #22863

Most már aztán...!

Ezt nem hiszem el. Állandóan orvoshoz kell járkálni... Pénteken megtörtént az ivartalanítás. Gazdiékat jobban megviselte, mint engem, mama el is sírta magát, mikor elbóbiskoltam a szuritól. A papa oda se nézett inkább.

Szóval megvolt a műtét. Erre tegnap elkezdtem hányni meg hasmenésem is lett. Még éjszaka is produkáltam ezt-azt. El is vittek tegnap este a dokihoz. Nem tudom, mi van velem, de elegem van a dokiból! A hőmérőzést.... ki nem állhatom! Mit képzel? Szerencséje, hogy a mami lefogott, mert különben az ivartalanítás kölcsönös lett volna!

Kaptam chipet meg veszettség elleni oltást is.

A doki szerint még másfél hónap, mire kiürülnek a hormonok. A másik doki szerint hamarabb is kiengedhetnek a gazdik.

Nem akarom többet a dokit látni!!!
Ki akarok menni!!!

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. April 29. 16:54:11 #1398421

Szia Zsömike

Most már te is túl vagy a műtéten. Nekem tavaly csináltatták meg a mamiék, és nálunk is a mami volt az érzékenyebb. Nagyon sajnált. De aztán legnagyobb meglepetésére nagyon hamar rendbe jöttem. A papák meg még az injekciótól is félnek. Ismerem ezt a helyzetet Szerintem a hányás az altatótól volt, biztos vagyok benne, hogy ma már sokkal jobban vagy Azért ha segíteni kell, én megyek. Nekem ha megyünk a dokinénihez, kapok egy kis pasztát, hogy nyugodt legyek. Ne tudd meg, különben én is csípnék, rúgnák, harapnák Majd júniusban megyünk Luluval oltásra. A hónap elején kaptunk féreghajtó. Hát én észrevettem a szardiniában a tablettát, aztán utána nagyon nehezen tudták a gazdik beadni. Pfujj, nem szeretem A szardéniát azt igen Biztos vagyok benne, hogy hamarosan kimehetsz. De a gazdik azért nagyon vigyázzanak rád.