‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. August 14. 13:00:38 #23302

Így telik egy napom

A mamiék este 11 körül elmennek aludni, többnyire én is.
Mostanában hajnali 4-kor rájuk nézek, kaparom a hálószoba ajtaját veszettül, meg nyávogok jó hangosan, nehogy elfelejtsenek felkelni és munkába indulni. Ilyenkor mindig morognak egy sort, hogy ők még órákig aludnának, de hát ha én fent vagyok, ők miért nem?

Aztán olyan 7 körül kikecmeregnek az ágyból a gazdiék, kapok reggelit, meg simit és visszafekszek aludni. Ekkor megint morognak egy sort, hogy minek keltem fel 4-kor (és ők is), ha most meg visszafekszem.

Ők elmennek dolgozni, én meg átalszom az egész napot. Este, mikor megjönnek, kiengednek és kb. 10 óráig kint tombolhatok. Bandázok, tücsköt-bogarat összeszedek. Közben kapok vacsit, meg simit sokszor.

Aztán kezdődik minden előről.

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. August 17. 05:36:51 #1433045

Szia Zsömike

Általában én is korán kelek. De a Lulu is. És bizony van amikor a mami nálunk is mérges egy kicsit. Mondd a gazdiknak, ne nyűgölődjenek. Hopp, ugorjanak ki az ágyból és szolgáljanak ki téged Képzeld, ha olyan ügyesek lennénk, hogy meg tudnánk nekik főzni a kávét, akkor biztosan nem durciznának Szerintem is nappal, ebben a nagy melegben jó lustizni. Este aztán jöhet a buli a szomszéd cicákkal Na és a simi a legjobb ! Vigyázzatok magatokra érezzétek magatokat jól a hosszú hétvégén, hagyd egy kicsit a gazdikat kivételesen pihizni

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2013. August 15. 05:53:58 #1432604

Zsömi kedves!

Ne költsd fel a gazdikat hajnalban, mert nyűgösek lesznek! Az én barátom Mulder is zenélt már 4 óra körül, gazdi inkább megetette, csak aludhasson még egy kicsit. Én csendben vagyok éjszaka, de befogadták Misa cicát két hete, ezért éjszaka verekszünk, fújunk, a gazdi ezért nem tud aludni. Ne is aludjon, ha idehozta az utcáról ezt a koros "fiatalembert".
Vigyázz, ha kint vagy, nehogy valami olyat egyél, ami ártalmas, veszélyes.
Jó napközbeni pihenést kívánok Misa nevében is, mi is így teszünk, egész nap pőcsikélünk.

Szeretettel: Manyi és Misa , no meg a fiúk a szivárványhíd túloldaláról.