‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. September 03. 09:09:47 #23369

Hoztam reggelit!

Na most az úgy volt, hogy én tréningeztem erre. Először legyeket kapdostam el, aztán kisebb bogarakat, amik elég lassúak voltak... Aztán jöttek a tücskök és a nagyobb zenélő rovarok, bogarak. Ezeket mind be is hordtam a mamiéknak, és mindig meg is dícsértek, rögtön elvették, gondolom eltették télire. Nagyon helyes.

Ma reggel viszont szintet léptem, és az ébresztőóra csörgésével egy időben meghoztam a zsákmányt, egy méretes verebet. Szépen bevonszoltam a hálószoba ablakon át az előszobába és ott tovább játszottam vele. Csak úgy röpködtek a tollak szanaszét a levegőben! Jöttek a gazdiék megnézni, mit csinálok, mire felkaptam a szajrét és bevittem a kanapé alá. Végül kihoztam, ők elvették, gondolom, ez is ment az éléskamrába. Jó bőséges telünk lesz, nem kell éheznünk!

Aztán ki lettem zavarva (... kellett volna még hoznom...?), mert a mami felmosott, meg takarítottak.

Kaptam simit meg jó nagy adag kaját, tuti ügyes voltam! Ezek ketten olyan lusták, hogy sosincs itthon rendes kaja, kezembe kell vennem az irányítást!

Nincs megállás, jöhetnek a nagyvadak, lovak, krokodilok, kisebb méretű háztáji dínók!

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. September 08. 11:52:37 #1438532

Szia Zsömi !

Csatlakozom Manyinkhoz. Nagyon ügyes vagy. Én is vadászok magamnak ezt azt. Hát ha madarat fogok, annak az én gazdijaim sem örülnek, de én mindig elnyávogom nekik, hogy befőzöm télire. Milyen jó lesz majd, ha már hóakadályok lesznek és nem tudok semmit sem fogni magamnak Hogy ez a Manyi miket nem tud ? Jó, hogy elolvastam, mert így én is nagyon oda fogok figyelni a nagy állatokra Majd egyik éjjel megleplek és elmegyünk együtt vadászni. Meghívjuk Manyit és Misát is Jó lesz ?

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2013. September 06. 06:53:38 #1437950

Kedves Zsömi!

Ügyes vagy, hogy beszerzed a télre való ennivalót. Nem is tudom, miért zavartak ki? Örüljenek, hogy valaki gondoskodik a hosszú, téli időszak elemózsiájáról.
A krokodillal és a háztáji dinóval vigyázz, jól szoríts a nyakukat, kárt ne tegyenek benned!

Izgatottan várjuk a további élménybeszámolódat! Manyi és Misa