‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. October 08. 10:35:11 #23484

Újdonságok

1) Macskaajtó.

Ti ismeritek ezt a találmányt?

Pénteken két idegen csinált valamit az ajtóval, lett rajta egy lyuk meg egy lengő micsoda, ami tök hangos és azóta a papiék egyfolytában arra próbálnak rávenni, hogy ott járjak ki-be.
Először azt csinálták gazdiék, hogy egyikük kajcsival csábított át a másik oldalra. Gondoltam is, milyen hülye egy etetőtál ez... függőleges meg minden. Meg dolgozni is kell a kajáért, hová jutottunk!?

Aztán most már kezdek rájönni, hogy ez nekem egy külön bejárat! Milyen rendesek a mamiék! Csak egyedül kinyitni nem tudom még... Pedig gazdiék már mindenféle módszerrel próbálkoztak....

2) Kinti cicalak-kezdemény

Nagy ám a hideg mostanában kint! Gazdiék féltenek is, hogy mi lesz, ha kintragadok egyszer éjszaka. Ezért tákolt nekem papi egy tök jó kis házikót. Azt rebesgetik, hogy a héten kapok egy vadi újat, de én ezt is imádom! Az első este, amikor készen lett, rögtön bele is feküdtem és semmivel nem lehetett kicsábítani! Úgy imádtam, hogy inkább kintmaradtam benne éjszakára, hiába kérdezgettek a mamiék, hogy nem akarok-e bejönni. Jó meleget csináltam magamnak odabent.

Majd írok az új házról, ha itt lesz!

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. October 08. 11:12:33 #1443651

Nagyon jó lehet az a macskaajtó. Nekünk is kellene egy, de azt hogyan lehet bezárni ? És ha bezárjuk, hogyan lehet kinyitni. Zsömikém, tehetnél fel egy fotót róla és megírhatnád, hogy hol lehet ilyent venni Nekem van egy teljesen kibélelt házikóm, fent a teraszon, Ennek a terasznak csak az egyik fele nyított. Ezért én többnyire az ágyikómban fekszem ami ki van szintén bélelve és szőnyegek és finom puha pléd van benne. Nem szeretek bent aludni. Hoztam fotót a házikómról

http://www.bloki.hu/jutka19470329/bocskoros/kepek/691218/elfaradtam-a-borso-kikaparasaban