‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. November 04. 10:03:24 #23555

Újra betegség

Jó ideje nem voltam már beteg, de most megint el kellett menni a dokihoz, ráadásul a távolabbi rendelőbe, így megint kínszenvedés volt a 20 perces út. Minden erőmmel azon voltam, hogy kiszabaduljak a cicahordozóból, rágtam, téptem, közben hangosan sírtam. Na de hogyan is kezdődött.

Szombat este még semmi bajom nem volt, játszottunk a mamival, ettem, ittam, pihiztem, ki-be járkáltam. Aztán vasárnap hajnalban berontottam a macskaajtón és gazdiék legnagyobb megdöbbenésére rámentem a benti alomra. (Pedig mióta kinti-benti cica lettem, nem nagyon használtam.) Aztán újra kimentem, de 5 perc múlva megint vissza az alomra. Így jeleztem, hogy valami nincs rendben, hahó, gazdik! Ezt csináltam órákig - 5 percenként almozás, pici pisivel. Papiék már korán eldöntötték, hogy ebből dokilátogatás lesz. Én ettől úgy megijedtem, hogy befeküdtem a játék-dobozomba, amiben rendesen el sem férek. El akartam bújni...

Reggel 8 óra után érkeztünk a rendelőbe. Na, megint megkaptam a magamét... nyomkodás, hőmérő, borotválás, ultrahang (a borotválásnál felsértették a hasikámat, amiért NAGYON haragudtam). Valami hólyaggyulladásom lehet. A dokinéni először még a katéteren is gondolkozott, amihez ráadásul altatni is kellett volna, de konzílium után ezt elvetették hál' Istennek. Papiék majd elájultak, mikor meghallották. Már átfutott az agyukon, hogy akkor ki-mikor-hogyan marad velem otthon a héten.

Szóval nem kellett katéter, de kaptam három szurit. Az utolsót a hátsó lábam izmába, ami ellen nagyon ellenkeztem, a végén már be kellett tekerni törölközőbe, úgy fogtak le. Az arcom teljesen eltorzult, üvöltöttem, nem érdekelt semmi, csak hagyják már abba! Mamiék nagyon nehezen viselték a látványt.

Itthon lepihentem, aludtam sokat. Mamit egy darabig hanyagoltam, mert ő is segített lefogni a dokinál... De aztán estére mindent elfeledtem, és rámentem mamira aludni, meg jót játszottunk is a papival. Még 3-4 napig kapok majd itthon gyógyszereket. De úgy tűnik, máris jobban vagyok.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. November 04. 16:52:14 #1448146

Szia Zsömi ke

Nagyon sajnállak hogy beteg vagy. De remélem az injekcióktól és gyógyszerektől hamarosan meg fogsz gyógyulni. Lehet, hogy egy kicsit megfáztál az esőben. Pedig a szolgáid hamar megszárítottak Mi is nem régen voltunk a dokinéninél tudod a kombinált szuriért. Nekem adott a doktornéni egyfajta cseppet, ami nyugtató. Azt megkaptam a kajámba és egész nyugodt voltam a kocsiban is. Igaz, néha panaszkodtam a Lulunak (mert ő is jött velünk ) hogy bezártak abba a hordozóba. De a dokinéni megfogott, kivett belőle és már nyomta is be a szurit a popómba és a féreghajtót is lenyomta a torkomon. Jobbulást kívánok neked, gyógyulj meg hamar.