‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. November 18. 13:31:58 #23602

Mindig csak a munka....

Tegnap megint mamaszomorító voltam.

Úgy néz ki ugyanis, hogy ettől a húgyútvédő royal canintól (meg általában a royal canintól) hasmenésem lesz. Papiék nem voltak itthon egy napig. Én rendesen mentem az alomra, de mikor hazajöttek, és mami meglátta az almot és a környékét, elhaló vinnyogással fogta a fejét.

Nem tudom, mi volt a baj. Egyrészt én azért nem kapartam el, hogy lássák, hogy nem vagyok jól. Másrészt azért lett az alom mögötti egész fal olyan, mert nekem nem tetszik fal színe, gondoltam kidekorálom. Nem arathattam túl nagy sikert, mert ki lettem zavarva amíg mamiék eltüntették a nyomokat.

Érzékeny a pocim, nem ehetek meg akármit. Az Acana és a Select gold bejött nagyon, attól nem volt semmi bajom, de a dokik mindenképp ivartalanított macsiknak való tápot javasolnak. Elvileg találtak a gazdik select gold-ból ilyet. Még nem kóstoltam, talán majd ma este.

Mindenestre a 24 órás gazdátlanság miatt megint nagyon megijedtem, hogy elhagynak a gazdik, ezért az este egy jó részét a mamin töltöttem, aki ennek szemlátomást nagyon örült, hiszen hetek óta azt hitte, haragszom rá.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2013. November 19. 18:00:17 #1449974

Jaj, Zsömike. Remélem már minden rendben van. Te jól vagy, mamiék meg kitakarítttak mindent. Nekem a májammal és a vesémmel is gondok vannak. A májvédős tápommal semmi baj nincs, viszonylag szívesen meg is eszem, de amit a vesémre kaptam attól nekem is hasmenésem volt. Abba is kellett hagynom. Majd decemberben megyünk vérvételre. Annak örülök, hogy nem haragszol a mamidra, hiszen csak jót akar neked Vigyázz magadra, remélem az új tápoddal nem lesz semmi gond Szép estét kívánunk Nektek, jó pihenést : Lulu, Bocskoros és mamink