‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. December 16. 10:34:28 #23687

Az én házam, az én váram!

Este a mami jó sokáig pakolászott a konyhában, én a kanapén szundítottam. Én nem tudtam róla, de a mami mesélte, hogy eközben a konyhában a macskaajtón hívatlan vendég kukucskált be, a szembe-szomszéd cica. Vele nem vagyok túl jóban. Mami elzavarta. Utána a lelkemre kötötte, hogy védjem meg az otthonunkat a betolakodóktól.

Nem sokkal azután, hogy mami lefeküdt aludni, én jól összevesztem ezzel a cicával, megtéptük egymást közvetlenül a macskaajtó előtt. Mit képzel, ide nem jöhet! A mami-papi csak az enyém! Jó sok szőr maradt a lábtörlőn, papiék izgatottan nézték, nincs-e bajom. Kisebb sokkot azért kaphattam - azóta nem nagyon akartam kimenni, viszont éjszaka jó nagy bulit csaptam magamnak a házban, mindent kaparásztam, kíváncsiskodtam, figyelemre vágytam na, ezek után a szörnyűségek után.

Jelenleg a papa székén szundizok, mama írja ezt helyettem, mert én túlságosan kimerültem a házőrzésben.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2013. December 16. 10:23:58 #1452944

Jaj, szegénykém Kár, hogy nem voltam ott. Tuti, hogy megvédtelek volna a betolakodótól. Mit keres egy idegen a művészbejárónál. Én sem engedek oda senkit, csak a Lulut. Ő ki be mehet, de idegen ugyan nem jön ide. De különben ha engem bántani akar idegen betolakodó, , akkor rohanok haza és a Lulu meg elzavarja. Én meg jót nevetek rajta Kell melléd egy ilyen pici admin- kutya, olyan, aki tud őrködni a művészbejárónál