‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2014. February 14. 09:59:00 #23878

Vadász vagyok

Na szóval.
Múlt héten csütörtökön fogtam egy egeret. Kisegér volt, gyorsan szaladt, de én elkaptam. Bevittem mamiéknak megmutatni, letettem a ház közepére. Ó, ők nagyon örültek, egyből nagy sürgés-forgás lett, papi szaladt az egér után, mami meg az egér előtt, jó móka volt! Éppen befért a csukott hálószoba ajtó alatt, olyan pici volt, aztán beszaladt az éjjeli szekrény alá. Amikor onnan kiűzgélték papiék, akkor megint elkaptam, megint letettem a ház közepére. Ezután sarokba szorítottuk a papival, aztán ő elkapta és kivitte. Nagyon jó buli volt!


Tegnap, éppen egy héttel az egérke sztori után galambot zsákmányoltam , éjfélkor be is vittem maminak, aki épp a fürdőben készülődött a lefekvéshez. Nagyon örültek megint, bár papi már aludt, de egy ilyen esemény miatt örömteli volt neki a felkelés. Ezt is kivitte, mami meg szedegette utána a tollakat. Ki lettem zavarva, mert valami domestos-t tettek a padlóra és azt állítólag nem szabad megennem. Éjszaka újra beengedtek, és a papi mellett pihentem ki a fáradalmakat.

Hozzászólások száma: 3

Írta Evamama gazdi (Misa), 2014. February 14. 19:41:52 #1465886

Ügyes vagy nagyon Zsömikém, így kell a papagazdit mozgásra, tornára bírni! Miért alszik éjfélkor? Nem tudja, hogy ez a Te vadászatod ideje? Na és az egér! Igazán örülhettek volna, hogy viszel egy kis életet a hétköznapokba! Sajnos mi szobamacskák vagyunk, nem tudunk kinn vadászni. Azért biztosíthatlak, az én mamim sem unatkozik, gondoskodom róla, hogy legyen mit takarítania!

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2014. February 14. 16:28:19 #1465783

A nagy vadász

Nagyon ügyes voltál. Én a lábtörlőre tettem és még a mami azért is sápitozott Nem tudom ezek az anyagazdik miért szaladnak el egy kis egér elől. Nem tudnak örülni semminek. Szerintem is meg meg kell hogy mutassuk a zsákmányt , mert akkor azt hiszik nem tudunk vadászni De azért nem lehetett kellemes éjfélkor madár tollat szedegetni és takarítani a gazdiknak

Írta Zitty gazdi (Dinamo), 2014. February 14. 09:31:14 #1465603

Ügyes vagy.