‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2014. October 06. 09:46:06 #24431

Két éves lettem!

Tegnap volt a szülinapom (vagy mi). Gazdiék mondták, hogy két éve láttam meg a napvilágot. Hát én nem tudom, mi az az év, a napvilágot viszont szeretem, mert imádok napozni, meg süttetni a hasam.

Szóval, mivel a gazdiék szerint ilyenkor ünnepelni kell, én nem ellenkeztem. Már egy nappal előtte elkezdték, ugyanis olyat kaptam, amit ritkán szoktam: halrudat ebédre (persze panír vagy mi nélkül, de hát a lényeg úgyis a hal, azt ugyanis nem fogok magamnak, mert én be nem megyek a vízbe!).

Tegnap pedig sült csirkecombot kaptam. Ez sem szokás, mert engem táppal vagy mivel etetnek, nagyon imádom, de azért jó volt ez a kis változatosság. A mami finomat főzött, így mindannyian ugyanazt ettük. A nap másik részében pedig hatalmasat játszottunk, van egy tök jó új dobozom! Ja, és mindig kiszámítottam előre, hogy papi hova akar ülni a nap folyamán, és mindig lefeküdtem oda, hogy ne tudjon leülni. Ez volt az én ajándékom neki. A szagosítás.

Pacsi mindenkinek!

Hozzászólások száma: 2

Írta Evamama2 gazdi (Zoe), 2014. October 06. 18:38:25 #1548541

Drága Zsömi , szeretettel kívánok nagyon sok boldog születésnapot és jó egészséget, Manyi pajtimmal együtt!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. October 06. 09:06:34 #1548260

Bizony Zsömike megy az idő
Megint egy évvel öregebb lettél, de a lényeg, hogy gazdikáid szeretete feléd töretlen Klassz kajákat kaptál, bezzeg nekünk Bocskorossal megint csak a táp jutott Igaz, abból azt mondják a gazdik, hogy minőségi táp, de hát a hal és a csirkecomb sokkal finomabb Nam majd megbeszéljük gazdival mi is, hogy prezentáljanak meg minket is egy kis finom rántott csirkével, panír nélkül

Akkor még egyszer nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk Neked Zsömike , Persze ezek után lehet hogy az egére már rá sem nézel, de azért a Bocskoros fogott neked egyet És szagosíts csak nyugodtan, még nagyon jó az idő, lehet szellőztetni Puszilunk : Lulu, Bocskoros és a gazdi