‹‹‹ vissza Virslipusztító Zsüli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta doramokus gazdi (Virslipusztító Zsüli), 2010. September 01. 17:59:29 #10427

suliiii

Hát itt a szeptember, és kezdődik a suli. Sajnos a gazdinak nincs olyan sok ideje most rám, mint nyáron, de a szabadidője nagy részét igyekszik rám fordítani, és menni újra sétálni meg labdázni Viszont az idő is kezd rossz lenni. Már nincs az a húú de forróság, viszont a kellemes meleg is elszállt a nyárral... ráadásul most hideg is van, és fúj a szél is, nemrég volt eső is, és a gazdi még esőben is kivitt ( ) de elég fura volt mert kis zacskókat tett a mancsaimra először nem tudtam vele mit kezdeni, és alíg bírtam lemenni a lépcsőn, nem is vakkantgattam, ahogy szoktam inkább próbáltam leszedni magamról, de gazdi rám szólt. És egyébként is, beföttesgumival erősítette oda, hogy ne essen le. Ma reggel a gazdi vitt le sétálni, mert anyagazdinak korábban kellett menni dolgozni, és nem volt rá ideje. Egyébként, úgy tűnik, hogy hamarosan nem csak a gazdi de én is mehetek majd suliba. No nem ám matekot, vagy olvasást tanulni, hanem kutyaiskolába! Anyagazdi és a gazdi szerint is elég neveletlen vagyok, bár én úgy érzem, nehéz lenne ,megjavulni, de azt mondják a suli segíteni fog. Kisgazdi beszélt anyuval, aki azt mondta, hogy ha már meglesz a másik állása, gazdi megkapja a pénzt arra, hogy a Népszigeti kutyasuliba járjunk! Közel is lenne és sok jót hallott a gazdi róla, és voltunk is a bemutatójukon, és nagyon engedelmesek a kutyusok!Hát nem tudom mennyire leszek lelkes ez iránt, de szeretnék én is új kutyahaverokat szerezni, és az is jó lenne, ha a gazdi büszke lenne rám. Hát de ez még kicsitt messzebb van, talán csak fél-egy év múlva lesz mindez, de majd meglátjuk, igyekszünk beszámolni az eseményekről.

Hozzászólások száma: 4

Írta doramokus gazdi (Virslipusztító Zsüli), 2010. September 24. 17:31:04 #671241

ja, először azt hittem, hogy a Népligetben van, de nem Szóval ezért hittem, hogy közel lesz

Írta doramokus gazdi (Virslipusztító Zsüli), 2010. September 24. 17:26:06 #671227

na, az jó!!! Csak mint kiderült van egy testvérsulijuk az Őrmezői az meg nekünk lényegesen közelebb van, szóval kb 99%, hogy majd oda megyünk. Állítólag ugyanolyna színvonal, ugyanaz a tükörmódszer, és állítólag Korom Gábor is sokat tartózkodik arrafelé, akinek olvastam már a "Neked ugatok!" című könyvét, nagyon jó! Mert mi Budafokiak vagyunk, a Népsziget meg elég messze van, de a másik suli az a Poprádi úton van, BKV-val is könnyebb megközelíteni.

Írta dnoni gazdi (Szotyi), 2010. September 24. 15:34:32 #671094

Szia Zsüli!
Támogatom a kutyasulit! Ha az én gazdim is összegyűjti rá a pénzt, akkor elvileg tavasszal mi is belevágunk és szintén anépszigetibe megyünk, mert az ovijukat már kipróbáltuk és nagyon tetszett!

Írta HalaszneMonika gazdi (Brenda), 2010. September 03. 11:57:23 #647082

Szia Zsüli!
A suli nálunk is elkezdődött,de délután és este annál többet játszunk mi is a kisgazdival. Igazából a Judynak roszabb,mert ő ugye lakásban van,mi meg jól elvagyunk a Néróval.
A kutya suli jó dolog,mi nem jártunk,de nekünk nem is kell. A gazdi megtanított amit tudnunk illik.
Meg mi úgyis a házat őrizzük.
Sok puszi.