‹‹‹ vissza Virslipusztító Zsüli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta doramokus gazdi (Virslipusztító Zsüli), 2010. January 02. 17:07:39 #4511

A farkasok szelleme (bevezető)

ELŐSZÓ

A farkaslélek...mint valami szellem.Úgy jár-kel a széllel, úgy kel fel vagy megy lepihenni akár a nap, vagy a hold. De lepihenni,igazán még sosem tudott. Csak olykor-olykor megszáll egy embert,hogy nyugalmat
leljen lelke melegében. De sose nyugszik...mert keres. Hogy mit? Sok legenda szól arról, hogy a farkaslélek miért jár ide-oda. De ez itt most az igazi. A farkaslélek a kiválasztottat keresi, aki a farkast és az embert fogja eggyé tenni, hogy ezzel teljesüljön egy ősi prófécia mely, még jóval az időszámitásunk elött íródott. A történet farkasokról és tulajdonképpen csak egy emberről szól. Megemlítésre kerülnek mások is, de csak mellékszereplők a történetben. A farkas és az ember kapcsolata igen régen kezdődött, de az évezredek során sem halványúlt el teljesen. Megszámlálhatatlanúl sok történet kering a vérszomjas farkasemberekről, akikemberi alakukat teliholdkor, óriási agresszív farkaséra cserélik, melyek sorról-sorra mészárolják és tizedelik meg a falvakat vagy városokat. Vagy éppen a kissebb de annál halálosabb vérfarkasok, akik falkákban vadásznak, és kegyelmet nem ismerve cserkészik be a védtelen arrajárókat, akik eztán hiába menekülnek; hihetlen gyorsaságuknak és remek érzékszerveiknek köszönhetően, a legtökéletesebb vadászklánokat alkotják. De itt a történet most még nem rögtön a hihetetlen átváltozásokkal vagy embervadászattal indul. A történet, most valóságos fordulatokat vesz, csupán az állatok közti kommunikáció elevenedik meg elöttünk, így mi is részesei lehetünk azoknak furcsa, de annál érdekesebb párbeszédeknek,melyek olykor a fordulópontjai lesznek az eseményeknek. Remélem a történet élvezhető lesz és a helyesírási hibákat nem figyelve alapjában véve "kiadható". Tovább akkor hát nem is cifrázom inkább kezdődjék a történet:

Hozzászólások száma: 3

Írta Dragon gazdi (Szotyi), 2010. July 11. 10:26:08 #567680

az én gazdim is írt egy történetet szintén farkasokról
még korán sincs kész és kicsit más a stílusa

nyagyon klassznak ígérkezik Zsüli

Írta benyuska gazdi (Beethoven), 2010. January 02. 18:43:37 #258777

Ez a történetet Te találtad ki? Engem és a gazdit nagyon érdekli, mivel a gazdi az indiánokat imádja, és köztudott, hogy totemállat a farkas. Érdeldve várom a történetet!!

Írta Zitty gazdi (Nyarvinka), 2010. January 02. 15:17:50 #258314

Én szeretem az ilyen történeteket!