‹‹‹ vissza Daisy adatlapjához

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. December 27. 21:16:36 #4289

Új barátnőm Lutri:)

Gazdi egyik barátnőjének , aki a környéken lakik volt egy öreg keverék kutyusa Kormi, gyakran sétáltunk négyen: én , Mollym,Kormi, meg Beigli a kis beaglemeg persze a gazdik De múlthéten Kormi elpusztult Nagyon sajnálom , mert nagyon szerettem és mindenkit lesujtott a hír, de hát szegény nagyon öreg volt már
Viszont gazdi barátnőjének lett egy új menhelyi kutyusa Lutri nagyon aranyos,szuka, pointer-foxi keverék ma együtt sétáltunk és nagyon megszerettem , sokat játszotam vele és futottunk is a réten

kommentek száma:2tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. December 27. 21:07:19 #4287

karácsoony:):)

3 napja volt karácsoony nagyon jó volt kaptam egy szép rózsaszín műanyagtálkát és egy plüsslasztit , ami nagyon tetszik , és imádok vele játszani ÉS minden barátomnak BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!

kommentek száma:0tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. December 19. 10:58:36 #4010

Szülinaaap :)

Három napja volt a szülinapoom Húú már 3 éves vagyok
De nagyon jó volt
Kaptam gazditól egy szép új flexi pórázt meg egy hozzá illő nyakörvet,mindkettő rózsaszíín
meg reggelire a kedvenc konzervemet kaptam , körberakva jutalomfalatkákkal Nagyon fincsi volt Ja és volt hó a szülinapomon és még mindig van remélem sokáig megmarad

kommentek száma:4tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. October 11. 13:37:51 #2533

Kaptam egy új játékot:)

Ma kaptam egy új játékot , és annyira örültem neki Ilyen szines kötél rajta egy nagy teniszlabdával. Amikor reggel megláttam a gazdi kezében a játékot eszeveszetten ugráltam. aztáán gazdi végre eldobta , én érte futottam.olyan jó Játékkal a számban futottam összevissza a kertben. Annyira teccik ez a játék, hogy le se akarom rakni

kommentek száma:2tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. August 21. 10:56:00 #1666

városi séta

Tegnap este gazdiék bevittek a városba.Nagyon jó volt, csak eléggé húztam a pórázt.Nagy volt a nyüzsgés a városban, legalábbis Kisbácsához képest, ahol lakunk. Találkoztam egy basset hunddal , akivel játszani akartam. Aztán beültünk egy étterembe.Nos, azt már megtanultam hogy, nem szabad kunyerálni, és nem is kunyeráltam.Mivel jól viselkedtem én is kaptam egy kis husit.Kisgazdi letete az ételt a földre és én addig nem nyúltam hozzá, amíg azt nem mondta hogy, eheted.Fincsi volt!!Nagyon élveztem ezt a városi sétát, csak kár hogy, a kutyabarátnőim nem jöttek el!

kommentek száma:2tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. August 19. 14:17:13 #1639

Szupiii úszás és tó körüli séta

Délelött elindultunk sétálni, jött Molly a goldi, és Chantall a labikölyök is. Nagyooon jó volt!!!Amikor beértünk az erdős részre gazdim elengedett.Aztán a tónál örömmel pancsiztam a legjobb barátnőimmel.Visszahoztam a a teniszlabdát és a botokat is.Annyira élveztem!!!Aztán a tóparton Mollyival és Chantallal nagyot játszottam.Aztán megkerülve a tavat , elindultunk haza. De én nem bírtam magammal, mindig vissza ugrottam a tóba, isteni volt!!!!!!!!!Aztán kb. két és félórás fürdés séta és játék után elindultunk haza.Remélem holnap is így fogunk sétálni!!!!

kommentek száma:1tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. August 15. 21:04:10 #1559

Gazdiék már megint nyaralnak:(

Gazdiék már megint nyaralni mentekEngem meg persze itthon hagytakNem hiszem el, pedig Júli elején annyit voltak Balcsin meg Horvátországban is!!!!És most megint elmentek BalcsiraPersze értem én hogy, van ott egy nyaralónk de akkor is!!!!!!Még az a jó hogy, a szomszédunk kisgazdi nagymamája, és ilyenkor sokszor átjön játszani velem, meg etetni.Amikor gazdiék sokáig mennek el bánatomban már a kajához se szoktam nyúlniSzerencsére gazdi azt mondta, hogy kedd reggel már itthon lesznek!!!Várom a keddet!!!!!

kommentek száma:1tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. August 03. 10:20:37 #1303

Agility2

Gazdi tegnap is kivitt agilityzni!!!Nagyon élveztem!!Nagyon örülök mert a csaj, aki tartja az órát kinevezett a csoport legügyesebb kutyájának.Nagyon jó volt , mert óra végén játszhattam a többi kutyussal.Nagyon jó játszani Pedróval a beaglelell, Nudlival a keverékkel, és Kírával az uszkárral.A csoportunkba jár még egy Rénó nevű border collie. és amit nagyon furcsállok , az az hogy, amikor odamegyek hozzá farkcsóválva , és játékra hívom , ő csak morog , és ha közelebb megyek akkor támad.Nem értem én ezt a kutyát, csak nézi ahogy én és a többiek vidáman játszunk , ő meg csak nézi, és ehhez képest még csak 7 hónapos!

kommentek száma:2tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. August 01. 11:19:23 #1273

Agility

Ma gazdi kivitt agilityzni.Nagyon élveztem !!!Ugráltam magas akadályokon, átkúsztam nagy csöveken és szlalomoztam is.Volt ott sok kutya , amikkel játszottam , és ez is nagyon jó volt!!!Gazdi , azt mondta , hogy holnap is kivisz.Már várom a holnapot!!!!

kommentek száma:3tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. July 21. 22:34:59 #1090

Fantasztikus naplementi séta

Ma gazdi egy kicsit késett a délutáni sétával.......nyolckor indultunk el.Természetesen jött Molly barátnőm is meg az ő gazdija.Kedvesen üdvözöltük egymást , és játszottunk egy2 percet.A szokásos útvonalon indultunk el, abban az utcában ahol az én és Molly gazdái laknak. Mikor leértünk a betonútról gazdi elengedett engem.Az erdei úton elöttünk megláttunk két kutyát, de hamar felismertük őket.Lady volt a skótjuhász és Sharon beagle.Lady odajött és üdvözöltük egymást , aztán játszottunk egy kicsit.Nagyon szeretem Ladyt igazi kis tündér.Bevallom egy kicsit félek Sharontól mert mindig morog ránk , és már sokszok volt rá alkalom, hogy meg akart harapni.Aztán kiértünk a kedvenc rétemre, Mollyval rengeteget futottunk, és nagyon élveztük!!!!És annyira gyorsan futottunk!! Futottunk még egy kicsit, majd hazaindultunk. A hazaúton találkoztunk Teoval a német vizsla kölyökkel , akivel szintén játszottam egy kicsit.És mindezt naplementekor , gyönyörű volt!!!! Remélem máskor is ilyen csodálatos lesz a séta!!!!

kommentek száma:2tovább

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2009. July 07. 11:42:14 #750

Úszás!!!

Tegnap gazdi kivitt a bányatóhoz,biciklivel,én meg futottam mellette.Nagyszerű volt!!! Nagyokat úsztam, és visszahoztam a tó közepébe behajított teniszlabdát. Annyira jó volt a víz!!!Amíg én úsztam gazdi csak állandóan a fényképezőgépet kattintgatta.Na mindegy..szóval nagyon jó volt!Remélem ,hogy valamelyik nap ismét kimegyünk a tóhoz!!!

kommentek száma:0tovább