‹‹‹ vissza Hamí adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dorottyaa gazdi (Hamí), 2009. November 16. 13:09:19 #3295

nem sokat pihentem- hétvége

nagyon mozgalmas volt a hétvégénk. Apuciék nagyon büszkék rám, mert már jelzem ha kakilnom kell. szóóóval...pénteken hullafáradtan hazaestek gazdiék a melóból. gyorsan felkaptak és elmentünk a mekibe, kaját venni, és onnan a jennyhez. egész úton türelmetlen voltam,vártam már h játszassak egy jót. odaértünk egyből belekezdtünk a kergetőzésbe. Doma bácsi párszor ránk üvöltött, hogy "hülyék!, halkabban, mert beszól a köcsög szomszéd" szarok rá!,ahogy apa mondta anno, és futottunk tovább. aztán mikor pihiztünk, elvettem jennó i love yos játékát és darabokra szedtem. Emi egyből mondta hogy csúnya vagyok, de mivel anyu akkorát kacarászott,hogy nem is foglalkoztam vele. tovább rágtam.
Szombaton voltunk ebédelnni nagyiéknál. hmmmmannyira jól laktam, hogy akkorát büffentettem, hogy az asztalnál mindenki kinevetett. láttam rajtuk hogy tetszik, máskor is csinálom majd.
Vasánap pedig Jenny gazdái hivtak meg minket ebédelni. Ott is kaptam finomságokat, de annyira nem tudtam az ételre koncentrálni, mert hát Jenny szőrtépése jobban érdekelt.

Most pedig...itthon, egyedül. megint ez a fránya hétköznap...már 5öt álmodtam, még 3 hátra van és hazajönnek anyuék. Várom már hogy megsimizzenek, meg hogy adhassak nekik puszit. Pláne apának, mert ő nem nagyon szereti ha szájába nyomok egy csókot. de ez olyan vicces.pláne mikor anya kacag rajta egy jó nagyot
na Pacsi!

Hozzászólások száma: 0