‹‹‹ vissza Szotyi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dragon gazdi (Szotyi), 2010. June 19. 14:38:03 #8684

Gazdivigasztalás

végetért a suli, és gazdi elször nagyon örült
aztán elkeseredtett
mert az iskolában a tanulés neki nem okozott soha gondot (idén is csak ötöse volt) de a haverjait hiányolja: Lexit, Rékát, Patrikot, Dávidot, Mátét és egy kicsit Olit is
amikor elmondta nekem akkor megnyaltam a kezét és megpróbáltam neki valamilyen úton-módom elmagyarázni hogy én meg Nóri még itt vagyunk neki
ha értette volna...

Hozzászólások száma: 2

Írta Latte gazdi (Pami), 2010. June 30. 20:05:10 #552910

Héé elírta a nevem!!
na akkor mégegyszer:
Üdv: Pami

Írta Latte gazdi (Pami), 2010. June 30. 20:02:53 #552909

Ahogy látom a gazdid most lesz 8.-os. Az én gazdim most végezte el. Gazdi üzi: ha most 7.-esen hiányoznak neked, mi lesz a ballagásod után?Én most váltam el a legjobb barátnőimtől és eléggé rossz érzés volt. Főleg, mikor a ballagás előtt az egyik barátnőm (ő volt az, aki először lett a barátom ebben a suliban) egy szomorú verssel búcsúzott el tőlünk.Az a pillanat nagyon rossz volt. De mivel a fél osztály egy suliba megy, nem volt sírás sem. Nyáron meg a többiekkel úgy is talizni fogunk, úgyhogy jó lesz.
De a legeslegrosszabb a bankett volt.Nem tudom, hogy nállatok van ilyen??? Kegyetlen. Képzeld el mikor verset kell mondanod, de látod, hogy néhány tanárnak és osztálytársadnak könnybe lábad a szeme. Hab a tortán:közbe még videóztak is .
Amikor a barátnőm egy nagyon szomorú verssel búcsúzott el az osztályfőnöktől...az ember csak bőgő lányokat és tanárt látott. És még az osztályfőnök (aki előtte bőgőtt) mondogatta, hogy ne sírjunk már. A végén már a röhögéstől sírtunk. Barbi, az osztálytársam majdnem ráesett a szendvicsekre a kamera előtt természetesen, baromkodtunk a kajával, elcsortuk a másik üdítőjét. És ezt vette a kamera. Majd kíváncsi leszek a felvételre.
De kívánom a gazdidnak, hogy legyen neki is olyan jó éve mint nekem. És használja ki az összes percét.
Üdvami