‹‹‹ vissza Jimmy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta duduska20 gazdi (Jimmy), 2009. September 28. 23:48:00 #2327

Virággyilkos lettem!

Ma az anya szerint rosszalkodtam egyet. Pedig nem is.
A konyhában üldögéltem délután. Az anyunak volt egy hatalmas virágja. Az már nem is virág volt, hanem fa. Na szóval, én annak a virágnak az egész szárát letörtem, vagyis kettéharaptam. Volt rajta egy csomó ág, meg levél, meg minden érdekes dolog. És vittem a gazdiapunak . Olyan büszke voltam magamra.Amikor az apuhoz odaértem vele, hááát ő már nem volt olyan büszke. Hirtelen meg sem bírt mukkani. Ő is mondta, hogy azért ezt nem kellett volna.
Aztán amikor az anya meglátta.... Érdekes, mert olyan vizes lett a szeme, vagy mi. Ő is mondta, hogy ez a rosszaság jele, és hogy többet ne rosszalkodjak. Idáig a rosszalkodás kimerült abban, hogy mindent elloptam amit csak lehetett. Szóval, anyu szerint inkább lopjak, minthogy kertészkedjek.
De aztán mindakettő gazdim odabújt hozzám, és azt mondták, hogy egyszerűen nem tudnak rám haragudni, és hogy nagyon szeretnek engem.Utána anyut is, aput is jól körbepuszilgattam, és megfogadtam, hogy megpróbálok nem mindent szétzúzni.
Mondjuk az anyukám szerint még van esély arra, hogy túléli a virágja. Megígértem, hogy nem fogom bántani soha többé. De ma nagyon nagy volt a kísértés.

Hozzászólások száma: 3

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. October 09. 06:52:02 #138124

Ilyenek előfordulnak Jimmy haver! Én nem vagyok virágnyűvő, bár a paradicsomot rendszeresen leszedem. Nem azért mert szeretem, hanem azért mert a többiek el akarják utánna vanni... Tőlem??? Ami az enyém az az enyém. Azért látom, hogy ki körül forog a világ. Amíg ez így marad, nagy gond nincs

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. September 30. 15:06:40 #125659

Jimmykém! Ha így csinálsz, kertész nem lesz belőled!

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. September 29. 13:05:20 #124369

Jimmyke,azért ne vidd túlzásba a rosszalkodást,mert az veszélyes is lehet!Nem vagy rossz,hanem gyerek vagy még.majd megkomlyodsz,ha eljön az ideje.
Az én gazdimék 12 éve várják,hogy megkomolyodjam......