‹‹‹ vissza Jimmy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta duduska20 gazdi (Jimmy), 2009. October 08. 13:06:50 #2482

Vérvétel:(

Tegnap anya adott nekem kettő sárga tablettát. Éreztem én, hogy valami nem stimmel. Nem volt jó ízük, úgyhogy ki is köptem.De az anyu már meginnt túl járt az eszemen. Beletette egy mackósajtba őket. Nagyon szeretem a mackósajtot, úgyhogy azt egybe le is nyeltem. Mondta anyu, hogy viselkedjek szépen a dokibácsinál. DOKIBÁCSI???? Hát erről nem volt szó, anyu!!!! És elment a dolgozóba, az apu vitt a dokibácsihoz.
Egy óra múlva éreztem, hogy nagyon elálmosodtam, elkezdett forogni a világ, a lábaim alól meg csúszott ki a talaj. Az apu vigyorgott, mint a tejbetök, gondoltam is magamban, hogy minek vigyorog, amikor mindjárt összeesek... El is mondtam félig ugatva, félig ásítva, a szomszédság kutyáinak, hogy itt valami nem stimmel...
Aztán az apu betett a kocsiba, és a dokibácsinál kötöttünk ki.
Ez nagyon nem volt szép dolog a gazdik részéről. Lefektettek a hátamra, és éreztem egy tűszúrást. De ez nem olyan volt, mint mikor azt a csípős löttyöt adja a dokibácsi, hanem az a tű benne is volt a lábamba tök sokáig!!!Nem akartam nyüsszögni, mert hát az hogy jönne ki, én egy staffbull vagyok.!!! Az apa meg ott suttogta a fülembe, hogy jól van kiskutyám, nem lesz semmi baj, nagyon ügyes vagy. Gondoltam magamban, na, majd várhatod, hogy visszahozzam a labdát, meg várhatod a puszijaimat, eldöntöttem, hogy holnaptól sztrájkolni fogok!!!Galádság az, mait velem tettek. Aztán a dokibácsitól is kaptam simit. Én meg szellentettem neki egy akkorát, hogy hihetetlen!!!Ezzel tudattam vele, hogy nem kell a simije. És különben is, hol volt az anyu??? Hát milyen dolog ez, hogy ő nincsen velem???
Végülis hazaértünk, de még mindig forgott velem minden, úgyhogy szundítottam egyet. Este, sötét volt már, amikor hallom, hogy elhúzzák a tolóajtót. Ez anyu hangja!!!Sikerült feltápászkodnom, és már mentem is anyuhoz. Körbeölelgetett, mondta, hogy soha többé nem kell ilyenen keresztül mennem!
Hát nagyon remélem, mert nagyon rossz volt! Mára kitisztult a buksim, és jól vagyok!

Hozzászólások száma: 1

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. October 09. 06:58:13 #138138

Miért kellett vért venni cimbora? Amúgy látom, hogy jó arcok a szüleid! Nálam is így megy ez. Fater elcipel a dokihoz, osztja az észt, hogy keménylegény vagyok ( ami igaz is ) de látom a kis hülyén,hogy könnyesa szeme, ha valami olyan történik a dokinál amit egyéb esetben nem történne. Jobb apával dokihoz menni, mert Anya vágja, hogy mi-miért történik, apa meg sokmindent nem enged meg a dokinak. Inkább megcsinálják ők nekem.