‹‹‹ vissza __Berti__ adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta eleonora gazdi (__Berti__), 2010. September 29. 19:59:50 #10902

Első nap a suliban!!!!:)

4 elhalasztott óra után, végre megkezdődött a sulim!! Sok szép kutyussal találkoztam és ebből lettek is barátaim! Már szaladgáltunk is eggyütt velük.Mindenki gazdija mosolyal az arcán nézett amikor a kutyusokat játékra hívtam és akkor is amikor a füben hemperegtem és a mellettem állógazdimat rúgdostam .
-Milyen egy játékos kutya!-Mondták a segédek és a gazdák.
Hát igen valóban én vagyok a legjátékosabb a csapatban.De van egy kutyus is aki viszont egy kicsit agresszív. Ő az egyetlen akivel nem igazán ismerkedtem mert amikor rámmordult a segítők elkergették . Lizivel aki a legjobb barátom a suliban, rengeteget játszottunk még akkor is amikor a többiek már kivoltak fulladva.
Elösször a behívást gyakoroltuk aztán az ülést és a fekvést végül pedig a klikkerezést ami a gazdinak hát nem a legjobban megy , de ezen segítettek a segédek. A végén már alig tudtunk dolgozni a gazdival mert már annyíra kifulladtam h a jutifalatot sem fogadtam el .
De nagyon élveztem és ez a lényeg . Már alig várom a legközellebbi foglalkozást!
(Hamarosan lesznek képek is)

Hozzászólások száma: 1

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2010. September 29. 19:48:33 #676862

Sok sikert Berti pofi,én is szerettem suliba járni .De a világért se hagytam volna ki egy juti falatot se mert nagyon fincsi volt. Szia