‹‹‹ vissza Mirzike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Emszi gazdi (Mirzike), 2010. March 09. 00:22:26 #6225

Gazdára lelésem története röviden

Mivel még eddig nem volt bejegyzésem, ezért gazdiaimra találásommal kezdem a blogomat. Úgy gondoltam jó ha tudjátok kesdves barátaim, hogy leltem meleg, gondos otthonra.
Kóboroltam az utcán(2hónaposan)2008 őszén majdnem el is ütött egy autó. A söfőr kiszállt mikor meglátott engem és hazavitt. Sajnos nem maradtam náluk csak 1 napot. Rájöttek, hogy nekik nem kell macska. Így visszakerültem az utcára. Egy étterem mellett raktak ki. Onnan mindig kaptam egy kis tejet a kedves szőke nénitől. Ott a vendégekhez odamentem és ágaskodtam föl hozzájuk. Gazdit kerestem. És ott találtam rá anyumra és apumra. Odacsaltak magukhoz, anyu fölvett és én meg se akartam mozdulni az öléből. Pici voltam és betegecske. Amíganyu ölében voltam, ők megbeszélték hogy hazavisznek. Így is lett. Dokihoz is elvittek. Azt nehezen viseltem.Hálás vagyok nekik ezért, hogy nem kell csumpi macskának lennem. Hálámat ki is mutatom nekik. És milyen kicsi a világ. Apu büszkén mutatta képemet a munkatársainak, mire az egyik azt mondta, hogy látott már engem. Kiderült hogy ő fogadott be először, aki ki is rakott. Gazdijaim megmondták neki, hogy ilyet nem szabad egy állattal csinálni. De mostmár jó helyem van

Hozzászólások száma: 2

Írta Emszi gazdi (Mirzike), 2010. March 09. 16:55:15 #385260

Szia Kedves Kira!

A gazdiaim még a széltőlis óvnak. Néha túlságosan is féltenek. Talán azért mert túl kíváncsi természet vagyok .
Légyszi Te is vigyázz magadra, ne szaladj az autók elé. Puszi!

Írta sziszike1987 gazdi (Kira), 2010. March 09. 07:24:24 #384269

nagyon örülök,hogy szerető és rendes gazdikáid lettek!!kirakni egy állatot az utcára sohasem jó cselekedet de jött Anyud és Apud,és elvittek egy meleg és szerető otthonba nekem is volt cicám,de ellopták(olyan ember akitől kise nézné az ember,mert ő azt gondolta,hogy nincs jó helye nálunk)pedig nagyon szerettük vigyázzanak gazdikáid nagyon rád!!!