‹‹‹ vissza Macika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta erika46 gazdi (Macika), 2012. July 09. 20:09:15 #21010

ÖREG KUTYA NEM VÉN KUTYA

Most látom, hogy milyen régen írtam.Szegény Dínó barátom eltávozása utáni időkben. Azóta sok minden történt.Kaptam új házőrző társat...hát nem vagyok megelégedve vele. Nem elég, hogy nem osztja meg velem a kertet (éjszaka bent alszik az előtérben - a gazdi azt mondja, hogy a rettenetes hangja miatt nem akarja, hogy éjszaka kint legyen),de nem is vagyunk nagyon jóban. Szerintem ez azért van, mert én nem vagyok igazán kedves vele. Nekem Dínó volt anyám helyett apám és senki nem férhet már hozzám közel (öreg vagyok).A nagy újság, hogy idén először lenyírta a gazdi a szőrömet.Na ezt nem gondoltam volna.Azóta szinte megfiatalodtam. Ígérem feltöltök képet is.A vicc az, hogy mindenkinek sokkal jobban teszem így -ezt végképp nem értem, hiszen nagyon szép szőröm van egyébként....

Hozzászólások száma: 1

Írta Bálint_Reni gazdi (Sába), 2012. July 10. 10:51:14 #1285347

Kedves Macika!

nekem is volt egy társam Picurka de mikor elment tőlünk örökre én annyira nem találtam a helyem ,hogy nem egész 1 hónap után találkoztunk Zozóval,kit a neten nézett ki gazdi. Picur is tanított ,hogy mit és hogyan kell csinálni.Gazdi mély meglepetésére első perctől kezdve jól kijövünk, sőt múltkor kaptunk marhacsontot és gazdi külön helyen adta nekünk de én odavittem Zozó mellé és ott együtt rágcsáltuk a sajátunkat. Gazdi csak ámul-bámul mennyire jól kijövünk.Lehet,hogy kicsit engedned kellene..
Biztos kisebbnek is látszol,mint amikor nagy bundid volt. De majd megnő őszre.Picurka is fiatalabb volt,mikor nyaranta meg volt nyírva.