‹‹‹ vissza Isis adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Erika71 gazdi (Isis), 2011. February 10. 12:13:45 #13764

1 hónapja

Drága kiskutyám !Ma egy hónapja,hogy eltávoztál oda,ahol örök fiatalság van a kutyusoknak!A szívem szakad darabokra!Nagyon hiányzol!Tudom,hogy "jó helyen"vagy,tudom,hogy itt vagy velem,de nem érinthetlek!!!Édes kis Turbikám!Talán te akartad,vagy a sors,de másnap hozzám került egy goldi kiskutya!Bonny a neve,talán te küldted,hogy ne szomorkodjak annyit,miattatok!De nem akartam megszeretni,tiltakoztam,hogy nem szerethetem,hiszen nem az enyém,csak nálam van!Kerestelek benne!!!!Hát ha van hasonlóság,de semmi És akkor jött a csoda!!Mert csoda!!Messike,ő egy amerikai bulldog,ő az enyém,ő,tényleg az enyém!!!!És akkor azt hittem,hogy meghalok!!
A tükör!!Isis ugyan azt csinálja mint te,nézi magát,és beszél
Senki nem mutatta meg,hogy hol a finomcsak te tudtad,és apa felhívott telefonon,hogy ilyen nincs!!-Messi ugyan úgy lábazza a szekrényt,mint te!
Ma reggel!!!Csak te csináltad a Mekis dolgot,az ablakban!!!Messi ma reggel ugyan azt tette!!!Lehet,hogy ti emberek ezt nem hiszitek el,de ez így igaz!!!Vissza jöttél hozzám,édes kis kutyám!!!!!!!
Szeretlek de nagyon!!!

Hozzászólások száma: 7

Írta Krisssz77 gazdi (Zsömi), 2011. March 08. 18:07:47 #862369

Megkönnyeztem ezt a szép történetet...és hiszem,hogy tényleg van ilyen!
Megosztottam a bulldi fórumon,remélem nem baj...
Legyetek boldogok a kiskutyával és őrizzétek szívetekben Isis-t,így könnyű lesz,ha vissza is ment Hozzátok!
Zsömike

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2011. February 13. 07:02:25 #834959

hihetetlen de ezt én is így érzem!!egyre több olyan dolgot csinál Messyke,mint Isis!!!!!!Majd ma mesélek,és látni is fogjátok!!!

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2011. February 13. 06:59:49 #834955

Tuti Messit küldtem maga helyett

Írta Erika71 gazdi (Isis), 2011. February 13. 06:39:53 #834938

Nagyon köszönöm nektek a hozzászólásokat!Pamacs mamája!Ez ugye mennyire jó érzés,tényleg olyan mintha ők jöttek volna vissza hozzánk!4
Én sem felejtem el a Babytés Isist!!!!
Deme Rozi tényleg nem rosszból nevet vagy mosolyog rajtam!!!Ma fogja látni igaziből az én kis Messykémet

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. February 10. 18:58:38 #831870

Isis és kétlábúkája! Ezt most én kétlábúka írom...
Én nem mosolyoglak meg, mert ugyanezt átéltem. Először (2 és fél éve) elment Jennyke, utána (most 4 hónapja) elment Ginácska. S jött helyettük Csibike. Most Ő az új kistestvére Pamacs kiskutyámnak, mert nagyon lelkibeteg lett Ginácska után. Jennyke elvesztését még nem érezte meg annyira, mert még maradt neki Gina. De amikor Gina is elment, Pamacs csak búslakodott, nem evett, sőt még engem, a gazdkat, akit imád, azt is megmorogta, ha simizni akartuk. Ezért került olyan hamar hozzánk egy új kiskutya. Őt a facebookon láttuk meg, aki kidobott, mentett, menhelyi kiskutya. S mi történik...mit gondolsz...hát a színezete tiszta Jennyke, a természete tiszta Gina. Tehát a két kiskutya egyesült ebben az egy kiskutyában. Papigazdi úgy is szokta mondani, beléköltözött Gina és Jennyke lelke. Igen én hiszek ezekben.... S nagyon örülök, hogy ez a kiskutya hozzánk került. Igazi otthonra talált nálunk.
S az is igaz, hogy sem Jennyke, sem Gina soha nem lesz elfelejtve. A szívünkben örökké élni fog. Két ilyen áldott kis lelket nem lehet elfelejteni. S ez a kis gézengúz is rájuk emlékeztet, reméljhük, nagyon sokáig örömet, szeretetet tudunk nyújtani egymásnak. Én a kutyáimnak, a kutyáim nekem.....
= Ezt Isis emlékére
= Ezt Jennyke emlékére
= Ezt Ginácska emlékére

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. February 10. 17:57:36 #831763

Mi is elhisszük!

Legyetek nagyon boldogok!!!!!

Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2011. February 10. 13:42:26 #831426

Kedves gazdi!
Mi elhisszük, hogy ez történt. Az én helyemet Nünü vette át, ugyanazt csinálta amit én, a gazdi végül nagyon megszerette...
Aztán január 25.-én el kellett engednie az örök vadászmezőkre, mert tüdőödémája volt. Mint nekem, de én végül a veseelégtelenségbe pusztultam bele.
Most állandóan figyeli a gazdi a még élő két társunkat, melyik veszi át as zerepem. Remélem egyik sem, mert akkor nem lesz hosszú életű.
Elhisszük a történéseket, örüljetek az új jövevénynek. Isis is örül innen fentről és nagyon boldog.