‹‹‹ vissza Napsugár adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Erika71 gazdi (Napsugár), 2009. June 12. 09:32:26 #333

intézetbe kerülünk!!

Nagyon féltünk a vihartól tegnapAnyunak biztos gond volt a fejével vagy ott is vihar voltPenny,Baby,és én elkeztünk sikítani,ugatni ,menekültünk mindenhová!,!Anyu próbálta a vihart túl ugatniés minketnem sikerült neki!De amit hallottam tőle megint az durva!!Ha hülyék vagyunk,mert szoktunk mi is.mindig azt mondja.-hogy ha nem viselkedtek akkor mentek Fótra valami intézetbe,nem jön látogatóba,nem hoz kaját,nem sétálunk stb.De ezt többször mondja,hát tegnap is!Nem tudtuk el dönteni,hogy tényleg megyünk vagy nem!Vártuk a reggelt,hogy mi leszPenny megint sikit,mert nagyon fél a széltől!!Anyu hozza a reggelitVártam,hogy mit mond.Azt mondta kapunk még 1 lehetőségetviselkedjünk,mert ha nem megyünk FÓTRA!!UTÁLOM EZT A SZÓT FÓT!!!!!

Hozzászólások száma: 5

Írta kesmoni gazdi (Bonó), 2009. June 30. 16:02:39 #21762

Ahh csak úgy mondja, úgy sem teszi meg. Az én barátom, a Bobó mindíg előre jelzi a vihart úgyhogy anya időben behozza a ruhákat, ágyneműt...stb. A vihar alatt és már előtte is beköltözik a szekréy aljába és addíg marad amíg el nem múlik. Szóval mi mindíg fel tudunk készülni a viharokra, de nem szeretjük az tuti!

Írta Csilema gazdi (Mazsi), 2009. June 30. 09:28:46 #21321

Hát, ebtársaim... én nem tudom... nálunk LenkeBaba ésCsipike nem fél a vihartól, de én nagyon! Az én gazdijaim is mindig mondják, hogy "ne félj Mazsi", meg ilyenek, de szerintem jobb félni, mint megijedni. Ilyenkor bebújok Lenke háta mögé az Ő házába, és amíg esik, ki se dugom az orrom. De az én gazdijaim megértők, ha éjjel van a nagy vihar, olyankor beengednek az előszobába, és ott aludhatunk, csak nyugton kell maradni Napsugár, mondd meg a Gazdidnak, hogy inkább hozzánk költöztessen benneteket, ha már annyira haragszik... (és akkor innen majd jól visszaszöktök Hozzá és akkor majd úgyis megsajnál és jól visszafogad)

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. June 26. 14:48:14 #17896

Dráda Napsugár!
Mamid szeret téged, és biztosan nem visz el Fótra, de én azt sem tudom mi van Fóton.Az én mamim ha rosszalkodom, azt monja, hogy kobor kutya lesz belőlem! De ha hozzábújok, mindig megsimogat, tehát tudom, hogy csak bosszantani akar vele!

Írta schatz0606 gazdi (Jimmy), 2009. June 13. 18:52:54 #9493

Drága Napsugár!
Tudod nekem is mondta már anyu sokszor,hogy elad az ebay-enMa is nagyon fel idegesitettem,és azt mondta,hogy ez voltaz utolsó! Lehet hogy megyek arra a micsodára amit ebay-nek hiv?Már én is utálom azt a szót,hogy EBAY!

Írta AngieBoby gazdi (Boby), 2009. June 12. 20:48:31 #9108

Jaj,nem szép dolog Anyudtól! Nem lenne jó,ha így lenne igaz?De sajnos a vihar nagyon hangos!Bár én eddog bátor voltam és nem félek!Aztán lehet csak,mert baby vagyok még!