‹‹‹ vissza SZÉP Feri adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2011. February 13. 08:23:17 #13814

Anya elköltözök!!!!

Ez már a vég,ebben a családban!Befejeztem,ma vagy holnap elköltözök Barátaim!anyám beszerzett 2 kutyát,két fene vadat!Az egyik goldi a másik valami külföldi,valami amerikai bullgog! De milyen égő már,hiszen a külföldi nem is amerikaiul ugatés ő a vezér kan a lakásbanja csak ő hiszi,hogy vezér kan !!Mert én vagyok a rangidőseeeee,nem ez a bajom,játsza az eszét,hogy amerikai,lenéz engem,ugat,harap,ja és nyüfög ha ráharapokMicsoda férfi,nyüfögDÉs anyám meg a hülye fejével,imádja Becézgeti,dédelgeti,simogatja,ja és eteti is! Mivel eteti,ad neki is az én zúzámból,a csirkehúsomból!!!!Engem meg éheztet Hááát milyen anya az ilyen,aki egy ilyen bevándorlót befogad,aki nem nézi,hogy milyen állampolgárÉn MAGYAR vagyok anyááámDTe meg befogadsz minden jött mentet!! Ma,eldöntheted ezek a görcsök vagy én!!!!Mert ha a görcsök maradnak,én elköltözöm!!!És kíváncsi leszek,hogy engem a nagy Amerikában befogadnak-e Lesznek-e velem olyan aranyosak mint te ezzel a görcsel!!!Mert ez a Messi egy görcs!Jó nagy görcs Nem vadászik,nem bohóckodik,úgy mint én!!!Nem baj anyám,majd megtudod,ha elmegyek,és majd havonta,mit havonta,félévente írok neked egy sort!!! És rá fogsz jönni,hogy a Ferit pótolni,görcsökkel nem tudod!Ne sírj anyám,ne sírj,gondolkozz ha van mivel!!!
Búcsúzom tőled,anyám,mert elmegyek,elhagyom az otthonom,és még a jó barátoktól sem búcsúzom

Hozzászólások száma: 3

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2011. February 13. 15:44:24 #835586

Kedves Feri!

Ne vedd már annyira a szívedre. Inkább örülj, hogy a gazdinak Isis után jött Messike. Hidd el, Téged ugyanúgy szeret, mint eddig, a már eltávozottak emléke is ugyanúgy megmarad.
Amerika messze van, jó helyen vagy Te a szerető gazdidnál!
Maradj Feri, jó hely ez Neked, nagyon szeretnek.

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2011. February 13. 12:52:08 #835399

Drága Ferikém!!
Annyira örülök, hogy ujra olvashatjuk a te jó kis blogjaidat. Bevallom, már nagyon hiányzott! Köszönöm!! Na de azért ne költözz ám el Anyától.
Még türj egy kicsit.....

Írta bojso gazdi (Zara), 2011. February 13. 10:26:07 #835230

még szerencse, hgoy nem kell amerikáig menned, csak kerepesig