‹‹‹ vissza Bori adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ÉvaésNégylábú_társai gazdi (Bori), 2017. February 26. 10:41:34 #25160

Anyáékhoz kerülésem története

Sziasztok! A nevem Bori. 2012-ben születtem, 4 éves vagyok. 2017 február 20-án kerültem anyáékhoz. Amit anyáék tudnak rólam, nagyon kevés. Állítólag január elején -20 fokban találtak. Gyerekeimet örökbe adták, én egy nőhöz kerültem, aki valószínűleg külföldre ment, így azonnal gazdi kellett. Meghirdettek az interneten, és anyáék szomszédja visszaírt, hogy Ő elvisz. Végül anyukája nem engedte, hogy hozzájuk menjek, így anyáéknál kötöttek ki, hogy befogadnak-e engem. Anyáék megsajnálták a szomszédjukat, és engem is, így örökbe fogadtak. Nem voltam, oltva, nem volt chipem, sőt ivartalanítva sem. Anyáék szomszédja fizette a chipet és oltást, anyáék most fognak ivartalaníttatni. Először mindenkire haragudtam, minden kutyára, anya lányát is megkaptam. Anyáék elpanaszolták a szomszédjuknak, hogy mit csináltam, aki vissza akart vinni, de anyáék mondták, hogy adnak nekem esélyt, nem kell visszavinni. Most mindenki imád, mert jókat bandázom a kutyafuttatóban, simiztetem magam Lilivel. Hagyom, hogy a macskák beleegyenek a kajámba. Egyszóval minden tök jó. Mindenki azt mondja, hogy jó helyre kerültem. Azt hiszem igazuk van. Imádnak, mindenkit elbűvölök, egyik ágyból a másikba, csak a macskák kajáját nem szabad ellopnom, mert azt mondják anyáék attól beteg leszek. Biztos igazuk van. Ja és még egy dolog, amiért nagyon-nagyon megdicsértek. Sok-sok puszi és simi volt érte. Elmentek Liliért az oviba, meg boltba, és nem romboltam, nem rámoltam, csendben, az ágyban fekve vártam őket. Nagyon-nagyon örültek, hogy milyen jó kislány vagyok.
Anya azt mondja, szomorú vagyok. Talán azért, mert nem játszom a csipogós játékokkal sem, a labdát sem viszem vissza, sőt utána sem megyek. Mondta anya, hogy játsszak vele, vidítsam fel. Szomorúak, mert a két cica Picur és Hamvas közül Hamvaska gyógyíthatatlan beteg. Nem fáj neki semmije, csak nagyon-nagyon öreg, és hiába eszik, egyre soványabb. Anya ma is sírt.

Hozzászólások száma: 3

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2017. March 05. 19:23:02 #1863974

Ügyes kutyus vagy,sok sok boldog együtt töltött éveket kívánok!!!

Írta lenhardt gazdi (Bonifác), 2017. February 28. 08:00:20 #1862264

Szia kedves Bori! Örülök, hogy jó helyre kerültél, és tudod is, hogy mire érdemes figyelni. Én már hat éve vagyok Anyáékkal, de előtte rumlis életem volt, kidobtak, vándoroltak, nem is akarok rá emlékezni.
Volt két cica-tesóm, akik sajnos úgy voltak, mint a ti Hamvaskátok, és egymás után eltűntek...(17 évesek voltak már).
Vigyázz magadra, és örülj, hogy végre otthonra találtál!

Millió kutyapuszi:

Bonifáctól

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2017. February 27. 16:55:23 #1862250

Szia Borika

Nagyon örülünk, hogy anyáék befogadtak
Jobb helyre nem is kerülhettél volna
Nagyon jó, hogy beilleszkedtél már a családban, de ebbe a családba nem nehéz beilleszkedni Tudom hogy mindenki imád, anya, apa, Lilike és a többiek Hamvaskának millió gyógypuszit küldünk a lényeg, hogy semmi nem fáj neki és anyáék szeretete csodákra képes Szeretettel puszilunk Benneteket, nagyon vigyázzatok magatokra